Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Марценюк Маргарита Ігорівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дитячій стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, профілактику, видалення молочних зубів, лікування в умовах медикаментозного сну. Лікує такі хвороби та патології, як: карієс, пульпіт, періодонтит, стоматит. Веде прийом дітей від народження
Лікар Стоматолог, Пародонтолог, Стоматолог-терапевт Сологуб Світлана Євгенівна на Doc.ua
Світлана Євгеніївна консультує як лікар-стоматолог, терапевт, лікар-стоматолог, пародонтолог. Приймає дорослих та дітей від 6 років
Лікар Стоматолог Степаненко Андрій Іванович на Doc.ua
Степаненко Андрій Іванович спеціалізується на лікуванні дітей різної вікової категорії. Займається під місцевим знеболенням видаленням молочних зубів, дитячим протезуванням, професійною гігієною порожнини рота
Лікар Стоматолог Азарій Мирослава Євгеніївна на Doc.ua
Володіє всіма сучасними техніками і процедурами в лікуванні карієсу та його ускладнень, а також некаріозних уражень зубів і захворювань слизових оболонок порожнини рота у дітей. Велику увагу приділяє питанням зниження поширеності карієсу у дітей
Лікар Ортодонт, Стоматолог Капетій Ганна Іванівна на Doc.ua
Володіє методами профілактики і лікування зубощелепних аномалій. Пропонує різні способи вирівнювання неправильно виросли зубів і виправлення прикусу, в тому числі займається установкою брекет-систем. Грамотний, акуратний в роботі фахівець.
Лікар Стоматолог Коткова  Поліна  Євгенівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні та профілактиці карієсу, художній реставрації зубів, гігієні ротової порожнини (у тому числі ультразвуковій). Поліна Євгенівна займається відбілюванням зубів (за різними методиками), лікуванням зубів уві сні. А також при необхідності лікар підбере засоби гігієни.
Лікар Стоматолог Школьна (Ткаченко) Юлія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, амбулаторне лікування уві сні, підбір схеми лікування. Веде прийом дорослих і дітей від народження
Лікар Стоматолог Розбицька Анна Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології. Проводить комплекс послуг, спрямований на проведення профілактичних і лікувальних заходів в сфері збереження здоров'я зубів і порожнини рота. Лікує такі захворювання, як гінгівіт, пародонтит, карієс, пульпіт та інші.
Лікар Стоматолог Степаненко Ігор Іванович на Doc.ua