Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Доктор вищої категорії надає первинну медичну допомогу. Формує і контролює виконання плану обстежень та лікування. Призначає медичні препарати. Консультує з питань імунопрофілактики.
Лікар проводить фізичну реабілітацію, різні види масажу, такі як загальний, вісцеральний, холістичний, лікувальний, ЛФК,
краніо-сакральна терапія, медичне тейпування.
Валерій Пилипович лікар загальної практики (сімейний лікар) вищої кваліфікаційної категорії, кандидат медичних наук. Веде прийом дорослих, підлітків і дітей. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного, гастроентерологічного, ревматологічного і кардіологічного профілю
Лікар спеціалізується на терапії і сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ангіна, анемія, бронхіт, риніт, панкреатит, коліт, мігрень. Веде прийом для дітей від 12 років
Лікар загальної практики сімейної медицини який володіє навичками діагностики і лікування гострих і хронічних захворювань. Оформляє довідки, форми, листи непрацездатності.