Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: ГРВІ, бронхіт, пневмонія, грип, риніт, цистит, ішемічна хвороба серця
Доктор Головенко О.Е. занимается диагностикой и всесторонней терапией всего спектра общетерапевтических заболеваний, включая нарушения в работе сердца, органов ЖКТ, дыхательных путей, почек, суставного аппарата, а также болезни крови, эндокринные нарушения и т.д.
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: ГРВІ, бронхіт, пневмонія, артрит, міозит, радикуліт, гастрит, панкреатит. Лікар приймає дітей з 12 років
Спеціаліст проводить діагностику та лікування гострих та хронічних захворювань внутрішніх органів, профілактичні огляди дорослих, скринінг хронічних захворювань, лікування, корекцію програм здорового способу життя.
Людмила Станіславівна - фахівець з більш ніж 20-річним стажем лікувальної практики в якості сімейного лікаря. Займається терапією патологій і різних порушень серцево-судинної, бронхолегеневої систем, органів травлення і т.д.
Лікар проводить діагностику і лікування захворювань основного спектра. Лікує пульмонологічні, кардіологічні, гастроентерологічні і інші патології терапевтичного профілю. Проводить консультації з питань імунопрофілактики.
Кваліфікований сімейний лікар, має додаткову поглиблену підготовку за суміжніми спеціальностями, що дозволяє надавати великі обсяги медичних послуг. Грамотно діагностує та лікує широке коло захворювань, у складних випадках залучає потрібних фахівців для консультацій, призначає додаткові спеціальні методи діагностичного обстеження. Спостерігаючись у сімейного лікаря, пацієнт має повне і всебічне уявлення про стан здоров'я.