Жанна Станіславівна – лікар вищої кваліфікаційної категорії. Приймає як невролог, сімейний лікар, гомеопат. Спеціалізується на комплексній оцінці стану організму за окремою технологією відновлення здоров'я, координує медикаментозну реабілітацію та фізітерапію.
Сімейний лікар, педіатр та нутріціолог допомагає пацієнтам всіх вікових груп підтримувати здоров’я та профілактувати хвороби. Професійно діагностує та лікує респіраторні інфекції, захворювання травлення, ендокринні порушення, алергії та метаболічні стани, включно з цукровим діабетом 2 типу та порушеннями обміну речовин. Надає індивідуальні рекомендації з харчування, корекції способу життя та підтримки імунітету. Індивідуальний підхід та комплексна підтримка здоров’я дозволяють пацієнтам почуватися бадьоро та жити без обмежень.
Спеціаліст з високою кваліфікацією в області терапії і сімейної медицини. Виконує ряд спеціалізованих заходів, спрямованих на організацію лікувального процесу і терапію різних захворювань, таких як: бронхіальна астма, бронхіт, ангіна, грип, анемія та ін. Також має науковий ступінь і є терапевтом для вагітних
Надія Іванівна лікар загальної практики та сімейної медицини, фахівець в питаннях виявлення та усунення патологій з області пульмонології, кардіології та гастроентерології. Проводить профілактику захворювань і підбирає лікувальну методику, грунтуючись на індивідуальному підході до кожного пацієнта
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультації щодо поліпшення персонального, корпоративного і громадського здоров'я, комплексне і профілактичне медичне обстеження. Лікує такі захворювання і патології, як: метаболічний синдром, артеріальна гіпертензія, цукровий діабет 2-го типу, аутоімунний тиреоїдит
Лікар-терапевт вищої категорії, спеціалізується на на профілактиці, діагностиці та терапії патологій і захворювань травної, дихальної, сечовидільної систем, сезонних інфекційних захворювань (грип, ГРВІ).
Сімейний лікар, спостерігає за вагітністю, веде прийом дітей з самого раннього віку, консультує пацієнтів щодо постановки діагнозу та направлення до вузькопрофільного фахівця.
Надія Петрівна - сімейний лікар, педіатр, лікар вищої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних гострих і хронічних захворювань у дітей, підлітків і дорослих. Займається лікуванням ГРВІ, риніту, ангіни, бронхіту, отиту, коліту, гастриту, холециститу та ін.