Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Веде консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання, як: грип, ГРВІ, коліт, бронхіт, цистит, вітряна віспа та інші
Спеціаліст в галузі медицини, в професійні інтереси якого входить: діагностика та лікування порушень серцевого ритму, а також інших серцево-судинних захворювань; лікування захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів. Є членом асоціації сімейних лікарів міста Києва.
Євген Ігорович спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного профілю. Займається лікуванням захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів, сечовидільної системи, травного тракту, серцево-судинної системи, інфекційних захворювань та ін.
Богдана Дмитрівна лікує гострі респіраторні захворювання верхніх та нижніх дихальних шляхів (ГРВІ, риносинусит, фарингіт, бронхіт, пневмонія, СOVID-19), цистит, неускладений пієлонефрит, остеохондроз з больовим та корінцевим синдромом.
Валентина Анатоліївна — лікар першої кваліфікаційної категорії, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань терапевтичного і гастроентерологічного профілю. Займається лікуванням гастриту, бронхіту, пневмонії, ГРВІ, вегето-судинної дистонії.
Лікар загальної практики, сімейний лікар. Спеціалізується на застосуванні найбільш сучасних методів діагностики і лікування серцево-судинної патології, патології шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів і т. Д. Володіє знаннями в багатьох суміжних спеціальностях - неврології, отоларингології, дерматології, інфекційних хворобах і ін. Приймає дітей від 6 років
Лікар загальної практики спеціалізується на діагностиці та лікуванні гастроентерологічних, кардіологічних, захворювань верхніх дихальних шляхів у дорослих і дітей з 1-го року життя.
Лікар загальної практики веде пацієнтів від народження, володіє різними методами діагностики і лікування захворювань внутрішніх органів, серцево-судинної, сечовидільної і дихальної систем. Також спеціалізується на вакцинації дітей та лікуванні основних соматичних хвороб
Жанна Григорівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дихальної, травної та серцево-судинної системи. Проводить ультразвукову діагностику органів черевної порожнини, щитовидної залози, електрокардіографію з описом і ін.