Лікар хірург-проктолог проводить консервативне і оперативне лікування пацієнтів, що мають патологію прямої кишки. Використовує сучасні методи діагностики, ставить діагноз ґрунтуючись на анамнезі, клінічних та лабораторних дослідженнях і призначає лікування і необхідні процедури
Лікар хірург-проктолог, займається лікуванням таких захворювань і патологій, як: парапроктит, геморой, анальні тріщини, поліпи, коліти, свищі, грижі передньої черевної стінки, гнійні захворювання підшкірно-жирової клітковини і шкіри
Олексій Вікторович - хірург і УЗД-фахівець, що виконує операції на черевній порожнині, грудній клітці, оперативні втручання при політравмі, операції при варикозному розширенні вен нижніх кінцівок, операції при геморої та ін.
Напрямком діяльності В'ячеслава Олександровича є проктологія, амбулаторна хірургія, гнійна хірургія та планова абдомінальна хірургія (грижі передньої черевної стінки). Виконує аноскопію і ректороманоскопію. Володіє класичними техніками лікування із застосуванням радіохвильових технологій
ікар проводить діагностику і лікування захворювань у пацієнтів хірургічного профілю, з порушеннями функціонального стану організму в сфері ортопедії та травматології. Здійснює амбулаторний прийом пацієнтів із судинною патологією, проктологічною патологією, огляд молочної залози. Проводить консервативне лікування панкреатиту, холециститу. Виявляє дитячі ортопедичні патології (плоскостопість, клишоногість, сколіоз). Надає невідкладну травматологічну допомогу дорослим і дітям від 7 років
Аїда Фірдовсіївна лікар хірург, проктолог, приймає дорослих та дітей з 14-ти років. Cпеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в проктології, флебології, дерматоонкології. Веде консультативний прийом і проводить оперативне лікування в загальній хірургії.
Лікар спеціалізується в проктології і хірургічній проктології. Займається діагностикою та лікуванням: травм і потрапляння сторонніх тіл в кишечник, випадання прямої кишки, геморою, поліпів і анальних тріщин, пухлин і глистової інвазії, запальних процесів, свищів та ін.
Тетяна Павлівна надає професійні консультації та з повагою і розумінням відноситься до кожного, хто звертається по допомогу. Лікарка розуміє наскільки делікатними для пацієнтів є питання проктології. Тому робить максимум, аби прийом пройшов без болю, дискомфорту та в психологічному комфорті. Лікарка володіє як міні-інвазивними, так і розширеними методиками хірургічних маніпуляцій та операцій в проктології. Тетяна Павлівна дотримується постулатів доказової медицини й не призначає непотрібних лікувально-діагностичних процедур. Для лікарки завжди в пріоритеті комфорт і ефективне лікування пацієнта з досягненням стійкого результату.
Юрій Олександрович займається оперативним лікуванням проктологічних проблем, маститу, мастопатії, гриж, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки; проводить розтин і дренування при гнійних захворюваннях м'яких тканин і шкіри