Асистент кафедри педіатрії №4 медичного університету в м Київ. Сфера професійних інтересів Романа Валерійовича пов'язана з дитячою кардіологією, пренатальною діагностикою і генетикою. Авторству фахівця належить близько 20 наукових статей.
Доктор діагностує і лікує простудні, інфекційні, алергічні захворювання і проблеми шлунково-кишкового тракту у дітей. Проводить профілактичні огляди, становить спеціальні програми по індивідуальному розвитку малюків.
Веде прийом дітей від 0 до 16 років. Займається профілактикою і лікуванням дітей раннього та старшого віку з соматичними, інфекційними захворюваннями, вірусними інфекціями. Веде профілактичний огляд дітей до 2 років, контроль за фізичним і психомоторним розвитком дитини. проводить вакцинацію
Оксана Валеріївна здійснює профільний прийом дитячого населення, консультує з питань планової і сезонної вакцинації від грипу. Формує і контролює виконання плану обстежень та лікування, проводить аналіз результатів досліджень, призначення медичних препаратів та інших лікувальних заходів. Надає медичну допомогу пацієнтам при невідкладному стані, імунопрофілактику. Консультує з питань ведення здорового способу життя
Лікар педіатр-неонатолог Шабельник Катерина має великий досвід роботи з дітьми. Проводить консультативні прийоми, інтубації трахеї, постановки центральної венозної лінії, вентрікулопункціі, люмбальна пункція, встановлення шлункового зонду і сечового катетера
Ксенія Сергіївна — дитячий алерголог і педіатр, лікар другої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на лікуванні алергічного риніту, атопічного дерматиту, бронхіальної астми, кропив'янки, харчової алергії та ін. Регулярно відвідує тематичні конференції та майстер-класи
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається діагностикою та лікуванням гострих захворювань дихальної системи, травного тракту, вірусних захворювань. Також здійснює патронаж здорових дітей до 3 років, вакцинації дітей, проводить профілактичні огляди дітей для школи та дитячого садочка.
Дар'я Олександрівна постійно підвищує свої навички роботи на різних конференціях, семінарах, майстер-класах.
Віктор Валерійович займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань у дітей. Проводить консультативний прийом, огляд, призначає схему лікування. Займається лікуванням ГРВІ, отиту, риніту, бронхіту, тонзиліту, дисбактеріозу і ін.