Тетяна Валеріївна лікар-педіатр, дитячий ендокринолог. Лікує захворювання дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, сечовидільної системи, захворювання щитоподібної залози,
цукровий діабет 1-2 типу, захворювання надниркових залоз, передчасне статеве дозрівання.
Наталія Сергіївна веде консультативно-діагностичний прийом дітей з народження і до підліткового віку. Спеціалізується на лікуванні дитячих хронічних захворювань серця, системи травлення та дихальної системи. Проводить консультації з питань вигодовування, патронаж новонароджених. Складає індивідуальний план вакцинації
Лідія Володимирівна лікар-педіатр і гомеопат, також вона є магістром медицини і завідуючої поліклініки "Валерія" на вул. Старокиївська. Лікує захворювання часто хворіючих дітей, коригує стану при герпесвірусних інфекціях, застосовує лікування без антибактеріальних препаратів і т.д.
Сфера діяльності Олесі Миколаївни включає спостереження малюків під час навчання в дошкільних установах, проведення профоглядів перед садком, школою, супровід дітей, які часто хворіють на простудні інфекції, дітей з ослабленим імунітетом, хронічними патологіями.
Педіатр, пріоритетними напрямками роботи якого є: патронаж новонароджених, лікування простудних захворювань, ведення дітей з респіраторними аллергозами, атопічним дерматитом. Консультує з питань вакцинації та вигодовування.
Олена Вікторівна займається діагностикою та лікуванням дитячих захворювань алергологічного і пульмонологічного характеру. Олена Вікторівна автор 15 статей, в тому числі в наукометричних журналах, і власник 1 патенту на винахід.
Марія Сергіївна консультує матерів з питань грудного вигодовування, догляду за новонародженими, надає допомогу жінкам, у яких спостерігається лактостаз, мала кількість молока, нагрубання молочної залози та ін.
Доктор займається діагностикою та лікуванням дитячих інфекційних захворювань (вітряна віспа, скарлатина, кір, краснуха), гострих респіраторних вірусних інфекцій, ринітів, синуситів. Веде дітей від народження до самого повноліття