Корекційний спеціаліст із досвідом роботи з дітьми з різними освітніми потребами. Постійно підвищую свою кваліфікацію, впроваджую сучасні методики та індивідуальний підхід. Завжди тактовна, чутлива й уважна до емоційного стану дитини, прагну налагодити ефективну комунікацію та створити атмосферу довіри. Професійно допомагаю у вирішенні наявних мовленнєвих труднощів.
Ірина Борисівна є досвідченим логопедом вищої категорії. У спеціалізацію Партешко І. Б. входить коригування звуковимови, а також розвиток фонематичного слуху у дітей. Доктор Партешко займається з дітками, у яких діагностовано затримки в мовному розвитку, а також загальне недорозвинення мови, алалія. Також одним з напрямків роботи Ірини Борисівни є робота з дітьми, що зазнають труднощі під час навчання читання
Алла Василівна надає логопедичну допомогу людям з порушеннями усного мовлення та письмового. Вона діагностує мовні розлади і проводить індивідуальні заняття для усунення їх.
Психолог, працює з дітьми з раннім дитячим аутизмом (РДА), виявляє патологічні зони розвитку, створює програми корекції. Працює за системою ABA (Applied behavior analysis). Займається з дітьми з мутизмом, розладом шкільних навичок, синдромом гіперактивності та дефіциту уваги.
Кваліфікований фахівець в питаннях постановки звуків, розвитку мовлення і корекції мовних дефектів, в тому числі логоневрозів. Швидко знаходить підхід до дитини будь-якого віку, уміє перетворювати заняття в цікаву гру, що дозволяє отримувати хороші результати в короткі терміни. допомагає при
фонетико-фонематичним і загальному недорозвитку мовлення, затримки психічного розвитку
Логопед, має вищу категорію лікаря. Займається лікуванням мовних порушень у дітей, коригує різні дефекти мови, які мають фізіологічну і психологічну природи.