Акушер-гінеколог з навичками діагностичних маніпуляцій і сучасною теоретичною підготовкою. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань, що передаються статевим шляхом, ендокринних порушень репродуктивної функції, запальних захворювань матки і придатків, ерозій та дисплазій шийки матки та іншої гінекологічної патології. Бере активну участь в національних та міжнародних науково-практичних конференціях, конгресах, симпозіумах за фахом
Спеціаліст, який займається вирішенням питань стосовно діагностики та лікування інфекційних та запальних захворювань жіночих репродуктивних органів. Також Віра Василівна, окрім пошуку і терапії гінекологічних патологій, проводить консультації для вагітних на різних етапах розвитку плоду
Акушер-гінеколог. УЗД фахівець. Займається лікуванням захворювань, що передаються статевим шляхом, лікує гормональні порушення, а також гінекологічні хвороби, такі як: вагініт, вульвіт, кольпіт. Проводить ультразвукову діагностику органів малого тазу, постановку ВМС. Проводить гінекологічні операції.
Лікар акушер-гінеколог, лікар УЗД.
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гінекологічних захворювань, гормональних порушень, патологій шийки матки. Проводить кольпоскопію,підбір контрацепції, ведення вагітності. Виконує УЗД органів малого тазу, молочних залоз, щитоподібної залози, м'яких тканин, черевної порожнини, нирок, сечового міхура та передміхурової залози.
Людмила Валеріївна є фахівцем з загальної гінекології. Доктор Грибанова займається супроводом вагітності (ускладненою / нормальної), також і після проведення процедури екстракорпорального запліднення і при синдромі втрати плоду.
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії займається діагностикою та лікуванням гострих, хронічних, інфекційних захворювань жіночих статевих органів. Проводить профілактичні огляди.
Проводить діагностику і лікування патології шийки матки за допомогою таких методів як кольпоскопія, радіохвильова коагуляція шийки матки, кріодеструкція. Використовує сучасні підходи в діагностиці та лікуванні захворювань, що передаються статевим шляхом.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, має вищу категорію, проходила стажування в госпіталях Павії і Мілана (Італія), в центральних госпіталях Х'юстона і Далласа (штат Техас, США). Має великий досвід практичної роботи. Спеціалізується на лікуванні ерозій, сечостатевих інфекцій (ЗПСШ), порушень циклу, захворювань жіночих статевих органів, веденні вагітності, ультразвуковій діагностиці.
Допомагає пацієнтам з безпліддям, патологією шийки матки, захворюваннями, що передаються статевим шляхом. Також консультує сімейні пари, спостерігає за вагітностю. Проводить кріодеструкцію, радіохвильову терапію для лікування шийки матки.