Анна Олександрівна займається діагностуванням та лікуванням захворювань жіночої репродуктивної системи, при цьому маючи значний досвід в лікуванні ендокринної патології в даній області. Також крім стандартних методів діагностики даний лікар володіє методиками гінекологічних ультразвукових досліджень
Лікар-гінеколог займається лікуванням кольпіту, цервіциту, дисплазії і ерозії шийки матки, кісти яєчника. Також лікар консультує при порушенні менструального циклу, обстежує і встановлює причину безпліддя
Анна Сергіївна лікар акушер-гінеколог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні інфекціонно-запальних захворюваннях жіночих статевих органів. Проводить корекцію порушень менструального циклу, підбирає засоби контрацепції, в тому числі постановка та видалення ВМС.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить кольпоскопію, УЗД органів малого тазу, діагностичне вишкрібання матки та цервікального каналу, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію ендометрію. Лікує такі захворювання і патології, як: сальпінгоофорит, ендометрит, гідросальпінкс, папіломи/кондиломи статевих органів
Яна Володимирівна проводить процедури, спрямовані на лікування захворювань жіночої репродуктивної системи. Використовує такі методи, як кольпоскопія, радіокоагуляціі, кріодеструкція, висічення кондилом папілом, поліпів та ін. У 2014-му році доктор пройшла тематичне удосконалення «Кольпоскопія та запальні захворювання» а в 2016-м - стажування по акушерству та гінекології. Є членом асоціації гінекологів України.
Акушер-гінеколог з 5-ти річним досвідом роботи. Здобула освіту в Буковинському державному медичному університеті за спеціальністю «Лікувальна справа». Далі навчалася в Академії післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика та отримала спеціалізацію акушера-гінеколога
Тетяна Леонідівна займається діагностикою та лікуванням патологій шийки матки, порушень менструального циклу, запальних захворювань органів малого тазу і ЗПСШ, гіперпластичних процесів ендометрію і СПКЯ. Проводить кольпоскопію, аргоноплазмову коагуляцію шийки матки, УЗД щитовидної залози, молочної залози, органів малого тазу
Лікар-гінеколог допомагає пацієнткам з ерозією і дисплазією шийки матки, порушенням менструального циклу, загрозою переривання вагітності, матковою кровотечею, хронічним і гострим аднекситом. Діагностує хвороби ендометрія, проводить УЗД при вагітності. Крім дорослих пацієнтів, доктор також приймає дітей
Вероніка Олегівна – акушер-гінеколог. Проводить огляд із парканом усіх необхідних досліджень. Займається консервативним та хірургічним лікуванням патології шийки матки, установкою та видаленням внутрішньоматкової спіралі, підбором контрацепції, веденням вагітності. Також лікар проводить УЗД
Віта Володимирівна - лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець. Проводить кольпоскопію (в тому числі розширену цифрову кольпоскопію), УЗД органів малого тазу. Займається діагностикою та лікуванням запальних захворювань органів малого таза і захворювань, пов'язаних з порушеннями циклу та клімактеричним синдромом. Компетентна в лікуванні захворювань, які передаються статевим шляхом. Проводить підбір контрацепції, вакцинацію від ВПЛ.