Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології та ультразвуковій діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: кандидоз, менопауза, дисплазія шийки матки, ерозія шийки матки
Володимир Леонідович – лікар акушер-гінеколог. Проволити гінекологічний прийом, УЗД діагностику (щитовидна залоза, ОБП, акушерство та гінекологія, органи малого тазу). Лікар спеціалізується на амбулаторному лікуванні гінекологічних захворювань, ЗПСШ, веденні вагітних та ін.
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Проводить консультування з грудного вигодовування, лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом, вірусних захворювань; кольпоскопічну діагностику, профілактиктичні процедури
Лікар спеціалізується на акушерстві та гінекології. Займається лікуванням інфекційних і запальних захворювань сечостатевої системи; діагностикою та лікуванням ерозії, дисплазії шийки матки; корекцією порушень менструального циклу діагностикою і видаленням поліпів порожнини матки; консультує з контрацепції і проводить естетичну гінекологію
Грабовенко Яна Станіславівна – лікар акушер-гінеколог із 11-річним досвідом, спеціаліст у веденні фізіологічної та ускладненої вагітності, а також гінекологічних операцій. Виконує кольпоскопію, гінекологічне УЗД, лапаротомні втручання. Закінчила НМУ імені О.О. Богомольця, пройшла навчання в НМАПО ім. П.Л. Шупика.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст, проводить УЗД вагітності, УЗД грудної залоза, щитовидної залоза, внутрішніх органів. Працює на новому обладнанні, використовуючи передові методики.
Лікар проводить діагностику, консультування та лікування різних патологій в області гінекології, гормональних порушень, безпліддя. Тетяна Олександрівна консультує пацієнтів з питань вагітності та планування сім'ї. У доктора 30 наукових робіт і досвід роботи в медицині сфери гінекології більше 12 років
Кандидат медичних наук, акушер-гінеколог з досвідом як наукової, так і практичної роботи. Спеціалізується на комплексній діагностиці та лікуванні патологій жіночої статевої сфери при різних видах безпліддя, проведенні малоінвазивних репродуктивних процедур. Консультує і спостерігає своїх пацієнток протягом всього терміну вагітності.