Автор і співавтор 2 патентів на винахід, 4 патентів на корисну модель. 14 статей. Спеціалізується на оперативному лікуванні і збереженні репродуктивної функції у жінок після операцій.
Оксана Миколаївна спеціалізується на сімейних і партнерських пологах, природному розродженні жінки, також на кесаревому розтині. Лікар постійно удосконалює професійні навички, відвідуючи практичні семінари, міжнародні конференції та курси підвищення кваліфікації.
Ольга Віталіївна проводить діагностику, терапію хвороб жіночої статевої сфери, включаючи патології шийки матки та пухлини репродуктивної системи. Займається виявленням причин і лікуванням безпліддя. Здійснює патронаж вагітних.
Ольга Валентинівна - акушер-гінеколог першої категорії, що спеціалізується на консервативному лікуванні запальних захворювань органів малого тазу, гормональних порушеннях та безплідді
Лікар вищої категорії Михальчук Ірина Петрівна, має значний досвід діагностики та лікування захворювань в області акушерства та гінекології. Професійно проводить консультативні прийоми, і такі процедури як: кольпоскопія, пайпель-біопсія, біопсія шийки матки, коагуляція і багато іншого
Юрій Юрійович спеціалізується на діагностуванні, оперативному і консервативному лікуванні гінекологічних захворювань. Проводить лікування передракових процесів шийки матки, ЗПСШ, жіночого безпліддя. Видаляє папіломи, кондиломи з урогенітальної області.
Лікар акушер-гінеколог, генетик вищої категорії, кандидат медичних наук, проводить лікування генетичних патологій: синдром Шерешевського-Тернера, альбінізм, таласемія, гермафродитизм і ін.
Клініки акушерів-гінекологів в Києві
Багатопрофільний медичний центр «Лелека», пологовий будинок
Лікар акушер-гінеколог першої лікарської категорії, займається проведенням гінекологічного УЗД, веденням вагітності, в тому числі і після ЕКЗ, лікуванням гінекологічних захворювань.