Психотерапевт, психолог, кандидат медичних наук, область професійної діяльність включає психологічну, допомога пацієнтам з емоційними розладами, розладами неврологічного спектра, психосоматичними порушеннями та ін.
Олена Миколаївна — лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру гастроентерологічних захворювань у дітей
Харків, вул. Григорія Сковороди (колишня вул. Пушкінська), буд.79/1, каб. 1
Лікар займається лікуванням: запальних захворювань органів малого тазу та сечовидільної системи, захворювань, які передаються переважно статевим шляхом (ЗППП), кіст яєчників, лікуванням патологій шийки матки, порушень МЦ, безпліддя, підбором контрацепції, лікуванням нейроендокринних гінекологічних захворювань, клімактеричного синдрому, підбором МГТ, УЗД органів малого таза, діагностикою вагітності. Виконує кольпоскопію, конізацію шийки матки (радіохвильовий апарат з посиленою аргоноплазменною коагуляцією «Фотек»)
Світлана Іванівна неодноразово проходила стажування в клініках Ізраїлю, Італії та Іспанії з питань дерматовенерології і дерматокосметології, лікар регулярно бере участь в освітніх заходах для лікарів, з'їздах дерматовенерологів України, Європи, Азії.
Лікар-уролог. Кандидат медичних наук. Займається лікуванням чоловічого безпліддя, еректильної дисфункції, лікуванням простатиту. Проводить діагностику і лікування ЗПП.
Дієтолог. Валеолог. Остеопат, тілесно-орієнтований терапевт.
Фахівець, який бездоганно використовує біоімпедансне тестування, комплексне дослідження вашого поточного стану для покращення здоров’я шляхом тонкого настроювання існуючого способу життя клієнта.
Оцінка результатів біоімпедансного тестування проходить у зв'язку з клінічними аналізами, способом життя, психоемоційним станом, історією захворювань та цілями клієнта. Так ми не лише лікуємо існуючі проблеми, а й унеможливлюємо причини нових.
Консультація також включає розробку індивідуальних програм: персональний план досягнення цілей – управління вагою, покращення загального самопочуття, підтримка енергії.
Лікар-стоматолог, працює в області терапевтичної та ортопедичної стоматології, проводить лікування найбільш поширених захворювань зубів і ротової порожнини (карієс, зубний камінь, глосит, гінгівіт, пародонтоз, пародонтит та ін.).
Лікар спеціалізується на педіатрії та дієтології. Проводить консультації з лікувального та здоровому харчуванню, корекцію порушень сну у дітей; дієтетику здорових дітей і дітей з різними порушеннями у здоров'ї і харчовій поведінці
Як фахівець я підтримуюча, уважна, що відноситься з великою повагою та прийняттям людини як багатогранної особистості. 19 річний практичний досвід допомагає мені тонко відчувати людину, її проблему і допомагати їй знайти сили, щоб вирішити її.
Я дуже люблю Життя, всі його прояви. Моя професія – це Прекрасна частина мого життя. І взагалі мені цікаво жити). Я люблю людей. Я вмію відчувати і реалізовувати себе, свої потреби та бажання і допомагаю своїм клієнтам досягти якісних змін у своєму житті