Лікар Психолог Деревянко Вікторія Григорівна на Doc.ua

Деревянко Вікторія Григорівна

Як фахівець я підтримуюча, уважна, що відноситься з великою повагою та прийняттям людини як багатогранної особистості. 19 річний практичний досвід допомагає мені тонко відчувати людину, її проблему і допомагати їй знайти сили, щоб вирішити її. Я дуже люблю Життя, всі його прояви. Моя професія – це Прекрасна частина мого життя. І взагалі мені цікаво жити). Я люблю людей. Я вмію відчувати і реалізовувати себе, свої потреби та бажання і допомагаю своїм клієнтам досягти якісних змін у своєму житті

Оберіть медичний центр

Харків, пров. Кравцова, 11на карті
Шевченківськийм. Університетм. Історичний музей
Консультаціявід 2300 грн
Відгуків

Освіта

• Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С. Сковороди, спеціальність "Психологія", психолог.
  • Інститут Гештальту та Психодрами (стандарти Європейської Асоціації Гештальт-терапії та Асоціації Розвитку Гештальт-терапії (США)-програма професійного навчання «Гештальт-терапія/Гештальт-консультування», кваліфікація «Гештальт-терапевт, Гештальт-консультант» .

Курси

• Навчальна програма МДІ «Психосоматика».
  • Навчальні курси "Класичні теорії дитячого розвитку", "Практика психотерапевтичного консультування дитини та сім'ї".
  • Навчальна спеціалізація Гештальт Інституту "Гештальт-терапія з дітьми та сім'єю" . П. Драгоманова "Теорія та практика тілесно-орієнтованого підходу".
  • Постійний учасник міжнародних конференцій.
  • Навчальна спеціалізація Гештальт Інституту "Гештальт-терапія з дітьми та сім'єю". Навчальна програма Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова "Теорія та практика тілесно-орієнтованого підходу".
  • Учасник Курсу Пітера Філіппсона "Влада сни та почуття: Сучасний погляд на інструменти терапії та консультування",
  • учасник Курсу Боба Рєзніка Теорія та практика індивідуальної та парної гештальт-терапії.
  • Учасник курсу Альфрида Лэнгле "Психологическая работа с тревогой в экзистенциальном анализе" та "Психологическая работа с депрессией в экзистенциальном анализе"
  • 2018 р. - інститут гештальту та психодрами, Харківський інститут гештальту та психодрами Підвищення кваліфікації з гештальттерапії. Гештальтпідхід у роботі зі складними клієнтами та у роботі з парою та групою
  • 2011 р. - Харківське товариство психоаналізу та психотерапії КЛАСИЧНІ ТЕОРІЇ ДИТЯЧОГО РОЗВИТКУ
  • 18.09.2014-28.03.2015 р. - Інститут соціальної роботи та управління та Східноукраїнська асоціація арт-терапії ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА ТЕЛЕСНО-ОРІЄНТОВАНОГО ПІДХОДУ У РОБОТІ З РІЗНИМИ КАТЕГОРІЯМИ НАСЕЛЕННЯ
  • 23 вересня 2021 р. - 10 березня 2022 р. - інститут гештальту та психодрами Теорія та практика індивідуальної та парної гештальт-терапії. Навчання через спостереження
  • 14 октября 2021 р. - Влада, сни та почуття: сучасний погляд на інструменти терапії та консультування
  • 11-15 листопада 2020 р. - Kyiv Gestalt University цикл лекций в рамках "XX международной конференции КГУ"
  • 10-14 листопада 2021 р. - Kyiv Gestalt University XI Международной Гештальт-Конференции
  • 2005-2009 рр. - Інститут Гештальту та Психодрами Гештальт-терапія/Гештальт-консультування
  • 2011–2012 рр. - Суспільство практикуючих психологів «Гештальт-підхід» ГЕШТАЛЬТ-ТЕРАПІЯ З РОДИНОЮ І ДІТЬМИ

Послуги

Лікар працює із запитами:

• сімейні конфлікти
  • складності в парних відносинах
  • питання сексуальної сумісності
  • складності в сексуальній сфері
  • низька самооцінка
  • замкнутість
  • ревнощі
  • образа
  • питання самореалізації
  • проблеми у виборі та прийнятті рішень
  • психологічні порушення у жіночій та чоловічій сексуальній сфері
  • порушення харчової поведінки (недолік ваги, зайва вага)
  • синдром хронічний втоми
  • вигоряння
  • залежні відносини
  • созалежні відносини
  • переживання втрати
  • втрати
  • страх смерті
  • відносини дітей та батьків
  • психосоматика
  • стрес
  • працює з людьми будь-якої сексуальної орієнтації.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Харків