Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Бабаджанян Олена Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Бабаджанян Олена Миколаївна

Олена Миколаївна — лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру гастроентерологічних захворювань у дітей
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 193 відгуки

Артем 06 Листопад 2025
У нас дуже добрі враження, до Олени Миколаївни ми звертались не перший раз. Перший раз нам лікар допомогла з лікуванням, було поставлено точний діагноз і вдругий раз також. Нам дуже подобається що лікар не призначає зайвих додаткових обстежень
Валентин 04 Листопад 2025
Анастасія 01 Листопад 2025
Лікар дуже сподобався. Олена Миколаївна дуже приємна людина, дуже добре ставиться до пацієнтів, все розказала по висновку УЗД, назначила лікування. Прийом ми задоволені, ніяких зауважень
Руслан 25 Жовтень 2025
Персонал ввічливий .Лікар Олена Миколаївна компетентна з досвідом. Все сподобалось
Катерина 24 Жовтень 2025
Вікторія 18 Жовтень 2025
Все чудово було на візиті в лікаря
Надія 16 Жовтень 2025
Олена Миколаївна - лікар з досвідом. Дуже дякую лікар, зробила все що могла, надала хорошу консультацію, провела обстеження УЗД, все розповіла. До лікаря буду звертатись ще
Дар‘я 11 Жовтень 2025
Олена Миколаївна нам дуже сподобалась, дуже приємна у спілкуванні. Все пройшло дуже добре
Світлана 07 Жовтень 2025
Олена 25 Вересень 2025
Візит пройшов досить культурно, нормально все було. Лікар добре усе пояснила, усім залишилася задоволена.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу