Олена Миколаївна — лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням широкого спектру гастроентерологічних захворювань у дітей
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 145 відгуків
Андрій 16 Січень 2025
На прийомі все вирішили, з нашою проблемою лікарка розібралася, все влштувало, дякую.
Марія 11 Січень 2025
Дуже уважна лікарка, все пояснила, надала всю інформацію, проконсультувала, я залишилася дуже задоволена приймом, дякую.
Антоніна 04 Січень 2025
Йшли ціло направлено на візит саме до Олени Миколаївни у якої дуже хороші відгуки. На самому візиті нам дуже все сподобалося. Лікар чудово провела консультацію, виконала всі необхідні обстеження. Все що ми очікували від цього візиту, отримали повною мірою. Лікар назначила досить непогане лікування, яке ми надіємося нам допоможе. Плануємо у майбутньому ще прийти на візит саме до цього спеціаліста. Загалом дуже все сподобалося, візит дійсно пройшов добре.
Ольга 26 Грудень 2024
Консультація відбулась, ми дуже задоволені. Все пройшло чудово, дуже гарний лікар.
Аліна 17 Грудень 2024
Прийом пройшов добре, все обговорили з лікаркою, призначили терапію, я задоволена прийомом, дякую.
Катерина 13 Грудень 2024
Сподобалося все! До лікаря зверталися не перший раз, це був повторний прийом, отримали рекомендації, всім задоволені. Лікар дуже компетентна, ввічлива
Володимир 06 Грудень 2024
Все сподобалося на прийомі і в клініці, дякуємо!
Наталія 05 Грудень 2024
Лікарка дуже приємна та уважна, нам дуже сподобалось.
Вікторія 09 Листопад 2024
Тимур 01 Жовтень 2024
Лікарка мені сподобалась, чітко визначила діагноз. Усе було чітко та зрозуміло як має бути.