Психотерапевт, психолог, кандидат медичних наук, область професійної діяльність включає психологічну, допомога пацієнтам з емоційними розладами, розладами неврологічного спектра, психосоматичними порушеннями та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 287 відгуків
Все пройшло чудово.
Альона 06 Червень 2025
Все було добре, дякую.
Катерина 02 Червень 2025
Все було доволі комфортно на візиті. Дякую.
Альвіна 02 Квітень 2025
Лікар мені дуже сподобалася, гарно до мене поставилася. Лікар дуже гарно розуміється на своїй справі, дуже чуйна, дуже гарно поспілкувалися і досить довго, ставила багато питань. Я лікарем задоволена
Наталія 26 Березень 2025
Лікар розібралася в ситуації, вислухала, допомогла. Прийом сподобався
Кирило 14 Лютий 2025
Мене цілком влаштувала консультація, я задоволений, дякую.
Направлено до клініки
Оксана 27 Січень 2025
Дуже не компетентний лікар. Нікому не раджу. Я порадила чоловіку записатись до неї на прийом, йому сподобалась і я сама вирішила звернутись. Вона була не проти і вона дізналась від мене що до неї ходить мій чоловік. На наступний сеанс вона більшу частину часу розпитувала про мого чоловіка а не про мої проблеми. Потім могла з моїм чоловіком обговорювати мене, що вже не є нормальним для психолога. Коли я звернулась до неї в останє, після смерті моєї близкої людини, вона віднеслась до цього як до чогось незначного. А про мої дитячі травми з дитинства вона сказала, що їх не буває, що вона особисто їх вирішила ще у шістнадцять років прочитав якусь там книгу. Підчас того сеансу всі мої проблеми обесцінила, почала радити що мені їсти а що ні, якщо я не можу сприймати своє тіло, вона не є дієтологом, не гастроентерологом. Дуже не приємна людина, не розумію за що їй поставили так багато гарних оцінок. Плюс в терапії вона використовує один метод для всіх, протягом тридцяти років – це з її ж слів. Коли психологія за тридцять років дуже сильно розвинулась і з’явилось дуже багато нових методів терапії.
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Георгій 06 Січень 2025
Дуже все сподобалося, візит пройшов чудово в даного лікаря. Все було добре.
Олена 10 Грудень 2024
Нам лікар дуже сподобався. Чудово просто пройшов візит. Лікар надзвичайно кваліфікований спеціаліст.