Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, дитячий гінеколог 1 кваліфікаційної категорії, лікар УЗД.
Член Української асоціації лікарів дитячої та підліткової гінекології, Європейської асоціації педіатричної та підліткової гінекології, Асоціації гінекологів - ендокринологів України. Яна Сергіївна проводить огляд та консультацію жінок починаючи з народження. Лікує запальні захворювання жіночих статевих органів( сальпінгоофорити, інфекції, що передаються статевим шляхом у тому числі і хронічні, контактні цистити), порушення менструального циклу різної етіології (дисменореї, маткові кровотечі, болючі менструації, нерегулярні менструації),
метаболічні порушення (ендокринна патологія, зайва вага, СПКЯ, набряки), тощо.
Яніна Леонідівна - лікар акушер-гінеколог першої кваліфікаційної категорії, лікар УЗД. Основні напрямки роботи охоплюють профілактику, діагностику та лікування захворювань жіночої репродуктивної системи на всіх етапах життя жінки: від статевого дозрівання до менопаузи, включаючи планування сім'ї, контрацепцію, ведення вагітності та пологів, лікування інфекцій (ІПСШ), гормональних порушень (СПКЯ, клімакс), патологій шийки матки (ерозія), міоми, ендометріозу, безпліддя, а також естетичну гінекологію.
Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець, займається проведенням УЗД-досліджень для виявлення патологій жіночої статевої системи і їх подальшим лікуванням. Проводить гінекологічні операції: видалення бартолінової залози, радикальну гістеректомію, конізацію, ексцизії шийки матки та ін.
Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, має вищу категорію, заслужений лікар України. Проводить гінекологічні операції (видалення бартолінової залози, міоми матки, матки і яєчників, лабіопластику статевих губ і ін.), лікування жіночих захворювань і т.д.
Репродуктолог в клініці професора Феськова. Професійні інтереси - лікування безпліддя у жінок і чоловіків шляхом екстракорпорального запліднення, ЕКО + ІКСІ, ЕКЗ + передімплантаційної діагностики, внутрішньоматкової інсемінації.
Лікар-гінеколог, який спеціалізується на лікуванні патології шийки матки, жіночої безплідності, інфекційно-запальних захворювань жіночих статевих органів
Лікар спеціалізується на гінекології та ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, кольпоскопію, введення і видалення ВМС, підбір схеми лікування. Лікує безпліддя, гонорею, сифіліс, трихомоніаз, а також дисгормональні і запальні хвороби органів малого тазу
Гінеколог, головним завданням якого є лікування хвороб жіночих статевих органів запального, гормонального або інфекційного характеру, а також лікування слабкості м'язів таза, нетримання сечі і т.д.
Тетяна Вікторівна — онкогінеколог і мамолог, лікар вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на лікуванні кондиломатоза, БВ, лейкоплакії, кандидозу, дисплазії шийки матки, передраку, ІПСШ, кісти яєчників, ендометріозу, клімактеричних розладів, порушень менструального циклу
Сабіна Відадіївна спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають репродуктивну систему у жінок. Лікар Абаскулузаде займається лікуванням жіночого безпліддя, інфекцій, які передаються при статевому контакті, хвороб, що мають ендокринну природу (аменореї / дисменореї), запальних захворювань.