Іванна Василівна лікар акушер-гінеколог із 6-річним практичним досвідом, який поєднує сучасні підходи до діагностики та лікування з уважним і делікатним ставленням до кожної пацієнтки.
У своїй роботі охоплюю широкий спектр гінекологічних питань: від профілактичних оглядів і ведення вагітності до лікування захворювань жіночої репродуктивної системи. Окрему увагу приділяю хірургічним методам лікування, застосовуючи безпечні та ефективні техніки відповідно до сучасних медичних стандартів.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Фахівець, який працює за найсучаснішими доказовими методиками реабілітації. Успішно використовує свій досвід та ефективно працює з пацієнтами будь-якого віку: допомагає дорослим повернутися до активного життя після травм чи хвороб, а для дітей створює цікаві заняття у формі гри для розвитку моторики. Спеціалізується на відновленні рухових функцій, розвитку дрібної та великої моторики, а також адаптації до побутового життя дорослих і дітей. Завдяки щирій емпатії та індивідуальному підходу легко знаходить спільну мову з кожним пацієнтом.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Професійна позиція: «Вірю, що терапія — це не про «виправити себе», а про можливість повертатись до себе справжнього. У своїй роботі я поєдную клінічну чіткість, різносторонній підхід, емпатію та науково обґрунтовані методи. Створюю безпечну атмосферу, де можна медикаментозно та усвідомлено допомогти собі».
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Я, Бреславська Ірина Степанівна, лікар-акушер-гінеколог, репродуктолог з 2-річним стажем роботи. За цей я допомагала жінкам відчути радість материнства та впевненість у своєму здоровʼї. Проводжу профілактичні огляди, лікування запальних і гормональних захворювань, підбір контрацепції, діагностику безпліддя. Моя мета — забезпечити кожній жінці якісну медичну допомогу та комфорт на кожному етапі життя. «Я вважаю, що довіра — це найважливіше у стосунках між лікарем і пацієнткою.Тому завжди намагаюся створити атмосферу спокою, розуміння та делікатності.»
Роман Дем'янович має вищу кваліфікаційну категорію за спеціальністю анестезіологія. Лікар надає допомогу пацієнтам за тяжких станів - серцевої недостатності, анафілактічного шоку, інфаркту міокарда.
Спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри, волосся, лікує хвороби, що передаються статевим шляхом. Професійний косметолог для дорослих та підлітків, що займається лікування вугрової хвороби, акне та постакне, куперозу, себореї, атопічних дерматитів, грибкових захворювання тощо. Спеціаліст з апаратної косметології, проводить алмазну мікродермабразію, мікротоки, дарсонваль, фонофорез. Проводить процедури мезотерапії, біоревіталізації, плазмоліфтигну, контурної пластики, чистки, масажі та пілінги. Досвідчений трихолог. Завжди уважна та чуйна, знайде індивідуальний підхід до кожного, підбере найкращий комплекс процедур за вашими побажаннями та потребами. Підбере індивідуальний та професійний комплекс косметичних засобів задля краси та здоров’я вашої шкіри.
Лікар спеціалізується на хірургії. Проводить консультативний прийом, оперативне втручання, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології хірургічного профілю. Постійно удосконалює рівень кваліфікації
Андрій Процик — лікар-інфекціоніст, кандидат медичних наук, доцент. Займається діагностикою та лікуванням вірусних, бактеріальних і паразитарних інфекцій. Має досвід роботи з пацієнтами, які страждають на гепатити, герпесвірусні інфекції, хворобу Лайма, кишкові та респіраторні інфекції, гельмінтози та інші. Постійно вдосконалює свої знання та навички, проходить стажування у провідних клініках світу.