Івано-Франківськ
Лікар Алерголог, Імунолог Маслій Уляна Ігорівна на Doc.ua

Відгуки про Маслій Уляна Ігорівна

Уляна Ігорівна лікар імунолог, алерголог першої категорії. Проводить діагностику і лікування алергічного коньюктивіта, бронхіальної астми, дерматиту та ін. Спеціалізується на комплексному імунологічному і алергічному обстеженні організму.
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук

Юлія 12 Листопад 2024
Все чудово було на прийомі, дякую.
Наталія 05 Листопад 2024
У мене залишилися дуже хороші враження. Лікар - дуже хороший спеціаліст, чуйна людина, скерувала на аналізи. Після всіх рекомендацій планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Дар'я 17 Вересень 2024
Лікар влаштував і прийом також, єдине що мене здивувало, так це його тривалість - всього 20 хвилин.
Марія 05 Вересень 2024
До лікаря зверталися перший раз, все було добре, лікар приємна, все пояснила. Розказала можливо яка проблема, дала консультацію, дала поради подальших дій що потрібно робити, ми дуже задоволені
Віта 01 Серпень 2024
Мені все дуже сподобалося, лікар професіонал
Катерина 18 Квітень 2024
Світлана 26 Березень 2024
Дуже задоволена роботою лікаря. Лікар допомогла мені. У мене складна проблема, але вона вирішується, є покращення і я дуже задоволена
Марія 26 Березень 2024
Лікар досить ввічлива, розумна, тактовна, мені дуже сподобалася.  Лікар мені надала дуже якісну консультацію, тому я дуже вдячна лікарю. Надалі буду до лікаря звертатися якщо буде проблема
Тетяна 21 Березень 2024
Дуже все сподобалося на візиті. Все пройшло добре.
Катерина 05 Березень 2024
Візитом до алерголога задоволена, отримала допомогу та відповідні призначення, звертатимуся в разі необхідності.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew