Ивано-Франковск

Отзывы о Маслий Ульяна Игоревна

Врач первой категории
Отзывов: 21
Консультация от600 грн
Ульяна Игоревна врач иммунолог, аллерголог первой категории. Проводит диагностику и лечение аллергического коньюктивита, бронхиальной астмы, дерматита и др. Специализируется на комплексном иммунологическом и аллергическом обследовании организма.
Рейтинг врача
Отзыв

Как мы формируем рейтинг?

• Рейтинг формируется из отзывов пациентов, квалификации, ученой степени
  • Негативные случаи обязательно рассматриваются администрацией

Проверенные отзывы о враче 21 отзыв

Юлія 12 Ноябрь 2024
Все чудово було на прийомі, дякую.
Наталія 05 Ноябрь 2024
У мене залишилися дуже хороші враження. Лікар - дуже хороший спеціаліст, чуйна людина, скерувала на аналізи. Після всіх рекомендацій планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Дар'я 17 Сентябрь 2024
Лікар влаштував і прийом також, єдине що мене здивувало, так це його тривалість - всього 20 хвилин.
Марія 05 Сентябрь 2024
До лікаря зверталися перший раз, все було добре, лікар приємна, все пояснила. Розказала можливо яка проблема, дала консультацію, дала поради подальших дій що потрібно робити, ми дуже задоволені
Віта 01 Август 2024
Мені все дуже сподобалося, лікар професіонал
Катерина 18 Апрель 2024
Світлана 26 Март 2024
Дуже задоволена роботою лікаря. Лікар допомогла мені. У мене складна проблема, але вона вирішується, є покращення і я дуже задоволена
Марія 26 Март 2024
Лікар досить ввічлива, розумна, тактовна, мені дуже сподобалася.  Лікар мені надала дуже якісну консультацію, тому я дуже вдячна лікарю. Надалі буду до лікаря звертатися якщо буде проблема
Тетяна 21 Март 2024
Дуже все сподобалося на візиті. Все пройшло добре.
Катерина 05 Март 2024
Візитом до алерголога задоволена, отримала допомогу та відповідні призначення, звертатимуся в разі необхідності.
1 2 3
Показать еще 10 Отзывыautorenew