Приватні лікарі Дніпра

Юрій Миколайович є досвідченим урологом і сексопатологом. Працює з проблемами чоловічого безпліддя, займається лікуванням запальних захворювань органів сечостатевої системи у чоловіків і жінок, а також сексуальних розладів.
Дніпро, пр. К. Маркса, 68
Займається діагностикою та спектральним коригуванням організму, використовуючи програмно-апаратний комплекс біорезонансної терапії.
Лікар-пульмонолог має більше 31 років роботи з дітьми. Лікує такі захворювання та патології, як: бронхіальна астма (супутній алергічний риніт, поліноз), гострий бронхіт, рецидивуючий бронхіт, хронічний бронхіт, муковісцидоз, обструктивні бронхіти, бронхолегенева дисплазія
Кваліфікований невролог лікує дітей і підлітків з патологією нервової системи в амбулаторних і стаціонарних умовах. Використовує в своїй роботі широкий спектр функціональних досліджень нервової системи: реоенцефалографія, електроенцефалографія, ехоенцефалографія, нейросонографія, УЗД судин голови та шиї
Тетяна Олександрівна – доктор терапевт. Спеціалізується на лікуванні таких хвороб як: захворювання органів дихання, зокрема. бронхіти, ГРВІ, пневмонії, захворювання органів серцево-судинної системи, у т.ч. гіпертонічна хвороба, вегетосудинна дистонія, захворювання органів травної системи та ін.
Моргачова Ганна Костянтинівна
Дніпро, ул. 8 марта, 1а
Лікар-отоларинголог з багаторічним стажем, автор ряду раціоналізаторських пропозицій і наукових публікацій. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні ЛОР-захворювань і у дорослих, і у дітей.
Наталія Володимирівна - досвідчений лікар, займається лікуванням гінекологічних захворювань. Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні онкологічних захворюваннях в області гінекології. Наталія Володимирівна займається проведенням всіх видів онкологічних операцій, хіміотерапії, гістероскопії.
Дніпро, пр-т ім. Газети «Правда», 96
Спеціалізується на корекції обміну речовин, регуляції маси, складанні індивідуальних програм по харчуванню, підборі раціону при подагрі, сечокам'яній хворобі, вагітності, при онкології, цукрового діабету.
Доктор спеціалізується на медичній генетиці, педіатрії, алергології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, призначає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: фенілкетонурія, гіперамоніємія, органічні ацидемії і інші