Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Степанова Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар з багаторічним досвідом роботи, проводить УЗД діагностику внутрішніх органів та денситометрію кісток хребту та стегон на апаратах експертного класу.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Мостова Ганна Георгіївна на Doc.ua
Лікар гінеколог, проводить операції для усунення патологій шийки матки, новоутворень яєчників, міоми матки і багатьох інших захворювань, пов'язаних з жіночим здоров'ям.
Лікар Терапевт Корнута Іван Петрович на Doc.ua
Лікар терапевт, проводить лікування хвороб двох форм: гострої і хронічної. Працює за такими напрямками, як кардіологія, пульмонологія, нефрологія, гематологія, гастроентерологія, проводячи лікування грипу, пневмонії, стенокардії, уретриту, циститу, ангіни, ГРВІ та ін.
Лікар Сексопатолог, Дерматовенеролог Богданов Володимир Костянтинович на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог, сексопатолог вищої категорії, кандидат медичних наук, спеціалізується на проведенні ефективного лікування безпліддя (чоловічого), імпотенції, простатиту, а також шкірних захворювань - себореї, дерматиту, екземи, псоріазу, ІПСШ тощо
Лікар Стоматолог Ступак Ірина Леонідівна на Doc.ua
Ірина Леонідівна - стоматолог-терапевт, займається лікуванням і реставрацією зубів. Лікує кореневі канали під мікроскопом, а також спеціалізується на таких захворюваннях, як карієс, пульпіт, періодонтит, естетична деформація зуба
Лікар Педіатр Ніколаєва Наталія Олегівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Наталія Олегівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні широкого спектру захворювань у дітей. Проводить консультативний прийом, отоскопію. Займається лікуванням отиту, синуситу, тонзиліту, ларинготрахеїту, бронхіту, пневмонії, дитячих інфекцій та ін.
Лікар Терапевт Горбуля Наталія  Анатоліївна на Doc.ua
Наталія Анатоліївна кваліфікований лікар терапевт вищої категорії. Проводить діагностику і лікування захворювань органів дихання, органів травлення, захворювань серцево-судинної системи, сечовидільної системи
Лікар Стоматолог-терапевт Войнова Ірина Олексіївна на Doc.ua
Ірина Олексіївна - лікар стоматолог-терапевт зі стажем роботи понад 22 роки. Спеціалізується на наданні пацієнтам кваліфікованої стоматологічної допомоги терапевтичного профілю, а саме: професійна гігієна ротової порожнини, лікування карієсу та його ускладнень, пломбування кореневих каналів, реставрація зубів, профілактика та лікування захворювань слизової оболонки порожнини рота.
Лікар Стоматолог Третяк Володимир Петрович на Doc.ua
Займається ортопедією, протезує і відновлює зуби за допомогою протезів (керамічних, полімерних, композитних, цирконієвих, зі сплавів металів).
Лікар УЗД-фахівець Павлова Лоліта Григорівна на Doc.ua
УЗД-фахівець, лікар вищої категорії, проводить дослідження внутрішніх органів дорослих і дітей з 3-х років (лімфатичних вузлів, молочної залози, щитовидної залози), а також ректальне дослідження передміхурової залози.