Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мануальный терапевт, Масажист Давидков Костянтин Георгійович на Doc.ua
Костянтин Георгійович веде клінічну практику як мануальний терапевт і масажист, професійне поле діяльності включає виконання всіх видів класичного масажу, антицелюлітний масаж, лікування за допомогою різних технік мануальної терапії.
Лікар Стоматолог Степаненко Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичної стоматології, ендодонтії, естетичної реставрації. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Стоматолог, Пародонтолог Пастухова Лариса Борисівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології та пародонтології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, вектор-терапію; професійну чистку зубів, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота
Лікар Стоматолог Крюкова Оксана Віталіївна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортопед. Займається установкою вінірів і люмінірів, протезуванням зубів з використанням лицьової дуги, художньою реставрацією зубів, ендодонтичним лікуванням з мікроскопом
Лікар Стоматолог, Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Амелін Сергій Борисович на Doc.ua
Лікар стоматолог-хірург, ортопед. Проводить видалення зубів, атипове видалення, імплантацію, протезування.
Лікар  Мала Марина Феодосіївна на Doc.ua
Марина Феодосіївна займається діагностикою, лікуванням і профілактикою порушень і захворювань в області стоматології.
Лікар Стоматолог-ортопед Доля Артем  на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на ортопедичній стоматології. Проводить протезування на імплантах, встановлення зубних вінірів, коронок, бюгельних протезів, виготовлення дистракційної капи.
Лікар Пародонтолог Чорна Маргарита  на Doc.ua
Лікар стоматолог-парадонтолог. Проводить професійне чищення зубів, відбілювання зубів, плазмотерапію, ін'єкції гіалуронової кислоти в ясна та ін.
Лікар Гінеколог Філімоненко Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Лікар гінеколог вищої категорії. Веде амбулаторний прийом у Медичному центріEndohealth. Проводить діагностику та лікування таких захворювань: ведення вагітності; лікування дисфункції яєчників; лікування молочниці (кандидозу); діагностика та лікування патології шийки матки (кольпоскопія, біопсія, лікування ерозії радіохвилями, коагуляція утворень шийки матки); УЗД органів малого тазу; видалення папілом\кандилом внутрішніх та зовнішніх статевих органів жінки; підбір протизаплідних засобів, введення\видалення внутрішньоматкової спіралі; медикаментозне переривання вагітності; аспіраційна біопсія ендометрію; мікроскопія нативного мазка; вакцинація від вірусу папіломи людини; тест на вагітність; тест на визначення рН; лікування менструальної дисфункції (нерегулярний цикл, болісні місячні тощо); лікування захворювань, що передаються статевим шляхом.
Лікар Косметолог Бестаєва Оксана Львівна на Doc.ua
Косметолог, до професійних обов'язків входить лікування естетичних проблем шкіри обличчя, які не потребують хірургічних втручань. Усуває вугровий висип, а також займається омолодженням шкіри за допомогою проведення чисток обличчя і масажу.