Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог Олійник Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дитячий гастроентеролог, який спеціалізується на лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту у дітей від народження і до 18 років. Усуває такі захворювання: гастрит, коліт, панкреатит, дизентерія, дуоденіт, холангіт, холецестит і т.д.
Лікар Стоматолог Коваленко Ксенія Семенівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізується на терапевтичній стоматології, пародонтології. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, професійною гігієною порожнини рота, реставрацією зубів.
Лікар Офтальмолог, Хірург-офтальмолог Іщенко  Владислав  Анатолійович на Doc.ua
Владислав Анатолійович – кандидат медичних наук, лікар офтальмохірург, лазерний хірург вищої категорії. Спеціалізується на , діагностиці та лікуванні захворювань переднього відрізка ока, в т.ч., кератитів, увеїтів різної етіології. Здійснює діагностику катаракти, патології сітківки на тлі загальносоматичних захворювань. Виконує парабульбарні та субкон'юнктивальні ін'єкції, зондування та промивання слізних каналів у дорослих та ін. Лікарські маніпуляції. Також лікар проводить хірургічні втручання.
Лікар Масажист Рибіна Марина Станіславівна на Doc.ua
Масажист, спеціалізується на проведенні всіх видів масажу, включаючи шіацу-масаж, кріо масаж, каліфорнійський масаж, косметичний масаж. Працює з дорослими, а також дітьми від трьох місяців.
Лікар Офтальмолог Мошура Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Вікторія Володимирівна спеціалізується на діагностуванні, терапії захворювань органу зору. Володіє методиками плеоптичного, ортоптичного лікування дітей з різною патологією очей, успішно застосовуються в офтальмологічній клініці «Оптімед».
Лікар Нефролог Федько Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар нефролог (дитячий) першої категорії, успішно бореться з такими захворюваннями, як пієлонефрит, цистит, енурез, ниркова недостатність, уретрит, вроджені аномалії сечової системи і т.д. Проводить уретроскопію, цистоскопію, урофлоуметрію і інші процедури, спрямовані діагностувати захворювання сечової системи для проведення їх лікування.
Лікар Ортодонт Нів'євська Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізується на лікуванні ретенірованних зубів, аномалій прикусу, коригування зубощелепної системи. Для лікування використовує капи, ретейнери, брекет-системи.
Лікар Психолог Пригунова Світлана Анатоліївна на Doc.ua
Психолог, гештальт-терапевт, фахівець в області вирішення всіх питань відносин в парі, внутрішньо-і міжособистісних конфліктів, питань особистісного розвитку, пошуку найкращого рішення будь-якій життєвій ситуації, а також робота з пацієнтами, що страждають від ревнощів і зради. Вирішує психосоматичні проблеми (депресія, психологічне безпліддя і ін.).
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Руденко Мар'яна Сергіївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Лісова Світлана Сергіївна на Doc.ua
Доктор Світлана Сергіївна, лікар-терапевт вищої категорії, професійна спеціалізація - діагностика і терапія патологічних станів в ендокринології, пульмонології, гастроентерології та кардіології, провідний фахівець, має досвід роботи в державних і приватних медичних структурах поліклінічного та стаціонарного типу. Веде спостереження і лікування як окремих пацієнтів, так і сімей.