Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар-сурдолог першої категорії, який займається виявленням та лікуванням проблем і порушень слуху у пацієнтів. Використовує в своїй практиці такі поширені методи досліджень гостроти слуху та захворювань вуха, як тімпанометрія і аудіометрія. До лікаря можуть звертатися ті, хто має симптоми зниження слуху, труднощі при визначенні напрямку і джерела звуку
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Займається лікуванням таких захворювань: атопічний дерматит, кропив'янка, набряк Квінке, алергічний риніт, поліноз, непереносимість харчових продуктів, ліків, пилку, бактеріальні інфекції шкіри, підшкірної клітковини, вагінальні дисбактеріози, дисбактеріози кишечника, що не піддаються стандартній медикаментозної терапії
Дніпро, вул. Свердлова, 6, каб. 18
Ольга Генріхівна - лікар-терапевт, який володіє методом класичної гомеопатії. Спеціалізується на гомеопатичному лікування гострих і хронічних захворювань: хвороб лор-органів, дихальної, травної систем, печінки, сечостатевої сфери, серцево-судинних, неврологічних захворювань, захворювання шкіри, хвороб обміну речовин, ендокринних розладів, гіпоіммунних станів, алергічних захворювань.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар психолог, займається проблемами адаптації у дітей та дорослих, працює з наркозалежними, людьми з алкогольною та нікотинової залежностями. Допомагає пацієнтам при «вигоранні» на роботі, надає психологічну допомогу бійцям і переселенцям, проводить психологічну корекцію і психодіагностику за системою Віри Грачової, а також психологічне консультування на підприємствах.
Київ, Вул. Еспланадна 28
Дніпро, вул Троїцька 21-г
Запоріжжя, пр-т Соборний 150-а
Миколаїв, вул. Московська, 47
Одеса, вул. Каманіна 2/2
Харків, вул. Різдвяна 29 а
Кривий Ріг, вул Троїцька 21-г
Нарколог, психотерапевт з тридцятирічним досвідом роботи, займається порятунком від алкогольної, наркотичної та інших залежностей, допомагає в позбавленні від зайвої ваги. В КОЖНОМУ МІСТІ ЛІКАР ВЕДЕ ПРИЙОМ ТІЛЬКИ ПО ПОПЕРЕДНЬОЇ ЗАПИСИ.
Дніпро, вул. Титова, 29 (Дитяча поліклініка СБЛ№1)
Лікар проводить психотерапію та консультування з дорослими, дітьми (від 3-х років) і сімейними парами. Групова психотерапія з підлітками (від 10-ти - до 18 років). Формат короткостроковий, проблемно-орієнтованої і тривалої психоаналітичної психотерапії. У повному обсязі діагностує особистість і пізнавальні (когнітивні) процеси - оцінка навичок, особистісні профілі, профорієнтація і т.д.
Дніпро, вул. Троїцька, 37
Трихолог, проводить усунення таких проблем, як лупа, сухість волосся, випадіння волосся.
Дніпро, просп. Олександра Поля, 103
Лікар хірург дитячий вищої категорії, проводить операції (мала амбулаторна хірургія), спрямовані на лікування всіх хірургічних патологій у дітей.
Дніпро, пр-т. Богдана Хмельницького, 39
Хірург-імплантолог, стоматолог 1-ї категорії, сфера професійної діяльності включає видалення зубів, включаючи ретунування зубів мудрості, протезування з використанням металокерамічних коронок, повний цикл установки імплантатів.
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Лікар офтальмолог I категорії, більше 15 років займається лікуванням і профілактикою захворювань очей: короткозорості, далекозорості, глаукоми, катаракти, ячменю, блефарити, кератиту, астигматизму, амбліопії, кон'юнктивіту та ін.