Сторінка 107: Приватні лікарі Дніпра

Лікар Хірург Люлька Володимир Іванович на Doc.ua
4.2
Доктор Люлька В. І. є кваліфікованим хірургом і трансплантологом, що спеціалізуються на проведенні малоінвазіних і лапароскопічних операцій на органах гепатобіліарної системи та підшлункової залозі
Лікар Педіатр Бородіна  Інна  Анатоліївна на Doc.ua
4.1
Інна Анатоліївна - лікар педіатр. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій у дітей різного віку: гострі і хронічні респіраторні захворювання, функціональні розлади шлунково-кишкового тракту та ін.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог Ковтуненко Олена Миколаївна на Doc.ua
4.1
Лікар другої категорії
Лікар гінеколог дитячого, а також підліткового віку, консультує підлітків з питань статевої культури і підліткової контрацепції. Проводить ефективну терапію при кісті яєчника, енурезі, ендометриті, ерозії шийки матки, ІПСШ та ін.
Лікар УЗД-фахівець Дементій Надія Петрівна на Doc.ua
4.0
УЗД-фахівець, працює в області традиційної ультразвукової діагностики (В-режим, 2-D, 3-D), а також проводить еластографію при хворобах печінки, жовчного міхура, підшлункової залози.
Лікар Дерматолог, Косметолог Бєлянушкін Віктор Ігорович на Doc.ua
4.0
Спеціалізується на дерматології та косметології. Проводить УЗД шкіри, фракційне лазерне омолодження, фотоомолоджування, фотодинамічну терапію, видалення новоутворень шкіри, радіохвильовий ліфтинг, смас-ліфтинг, лазерне видалення судин, плазмоліфтинг і ін.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Офтальмолог Налбандян Георгій Робертович на Doc.ua
4.0
Георгій Робертович – лікар-офтальмолог із уважним та відповідальним підходом до кожного пацієнта. Завжди детально аналізує скарги, проводить ретельну діагностику та підбирає оптимальне лікування. Орієнтується на сучасні методи офтальмології, постійно вдосконалює свої знання та навички. Головна мета праці Георгія Робертовича – забезпечення комфортного та ефективного лікування, збереження та покращення зору пацієнтів. Напрямки діяльності: ►Лікування захворювань придаткового апарату ока, рогівки, склистого тіла, сітківки, зорового нерву, аномалій рефракції, катаракти, глаукоми, очних ускладнень ЦД та інших судинних патологій. ►Проведення ОКТ, аОКТ, ОКТ периферії сітківки, периметрії, УЗД очей ►Розрахунок діоптрийності та підбір ІОЛ (штучних кришталиків) ►Лазерне лікування вторинної катаракти
Лікар Психолог, Психотерапевт, Сексолог Слюсаренко Вікторія Ігорівна на Doc.ua
3.8
Веде прийом підлітків (з 14 років) і дорослих. Допомагає розібратися в проблемах з самореалізацією, роботою, сімейних відносин і партнерських, впоратися з залежностями, депресіями, харчовими розладами і т.д. Багаторазово брала участь в телепередачах на 51 каналі, в проектах міжнародних та українських психоаналітичних організацій (конференції, семінари).
Лікар УЗД-фахівець Старикова Людмила Максимівна на Doc.ua
Людмила Максимівна має значний досвід проведення ультразвукової діагностики в гастроентерології. Виявляє хвороби шлунка і 12-палої кишки, захворювання печінки і жовчного міхура, підшлункової залози. Доктор має вищу кваліфікаційну категорію
Лікар Невролог Трубачова Ірина Вікторівна на Doc.ua
Володіє сучасними методиками діагностики та терапії неврологічних захворювань. Допомагає пацієнтам з травмами спинного і головного мозку, гострими судинними мозковими порушеннями, епілепсією і больовими синдромами
Лікар Педіатр, Фтизіатр Гриць Людмила Георгіївна на Doc.ua