Приватні лікарі Дніпра

Новохатний Олександр Анатолійович — лікар ультразвукової діагностики, вищої категорії. Виконує обстеження: м'яких тканин (лімфовузли, залози), суглоби, серцево-судинний комплекс (МАГ, кінцівки, б/в аорти, серце), нирки та сечостатеві органи (простата, мошонка, прутень, матка), внутрішні органи (печінка, жовчний) міхур, підшлункова, селезінка) зі шлунком та кишечником, органи ендокринної системи (щитовидна залоза, надниркові залози), пазухи носові, орбіти. Еластографія (печінка, підшлункова, щитовидна залоза, молочні та грудні залози) Всі види УЗД.
Лікар спеціалізується на неврології. Займається лікуванням таких захворювань, як: хронічні порушення мозкового кровообігу, периферичні захворювання нервової системи, посттравматичні ураження нервової системи, нейроциркуляторна дистонія, дисциркуляторна енцефалопатія, люмбоішалгія, полінейропатія, неврит, неврит трійчастого нерва, логоневроз, заїкання, нейропатія. Веде прийом для пацієнтів від 18 років
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Ілля Львович спеціаліст з сучасного доказового лікування неврозів, панічних розладів, страхів, тривоги, розладів вегетативної нервової системи, депресії
Дніпро, ул. Гоголя, 15А
Оксана Олексіївна веде приватну практику як досвідчений лікар-офтальмолог. Приймає дітей з патологіями органів зору. Проводить комплексну діагностику, консервативне і апаратне лікування кератиту, блефариту, міопії, гіперметропії, косоокості і ін. захворювань. Займається підбором окулярів і контактних лінз.
Стоматолог-ортодонт, член Асоціації ортодонтів України, область професійного інтересу - сучасна ортодонтична техніка, застосування лінгвальних брекетів для корекції прикусу, ортогнатична хірургія та багато іншого.
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить консультативний прийом, тимпанометрію, аудіометрію, ендоскопічний огляд ЛОР-органів, санацію (промивання) піднебінних мигдалин і порожнини носа. Лікує такі захворювання і патології, як: риніт, отит, тонзиліт, гайморит. Веде прийом для дітей від народження
Кулікова Олена Михайлівна
Лікар першої категорії
Доктор Куликова Є.М. займається корекцією порушень гормонального фону, терапією хронічних патологій щитовидної залози, надниркових залоз, метаболічного синдрому, діабету, надмірної ваги, а також гіперпролактинемії і гіперандрогенії у жінок.
Дніпро, бул. Зоряний, 1-А
Ксенія Сергіївна Сивенок є досвідченим фахівцем з підбору астигматичних, мультифокальних лінз для корекції зору. Доктор Сивенок також підбирає прогресивні оптичні лінзи від виробників Nikon, Rodenstock, Seiko.
Дніпро, вул. Гоголя, 20-Б
Лікар є фахівцем в терапевтичної стоматології. Лікує карієс, відновлює зуби і кореневі канали та ін. Веде прийом дітей і дорослих. Є учасником Асоціації дитячих стоматологів України. Особливістю дитячого прийому у Лусіне Альбертівни є індивідуальний психологічний підхід.
Лікар приймає з такими захворюваннями: фіброзно-кістозні зміни молочних залоз (мастопатія), кіста, фіброаденома, мастит, фіброліпома та ліпома, внутрішньопротокові папіломи, лактація і галактоцеле, лактостаз, гіперплазія молочної залози, гінекомастія у чоловіків, гематоми, фібрози олеогранулема, злоякісні пухлини.