Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Офтальмолог Мошура Вікторія Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Вікторія Володимирівна спеціалізується на діагностуванні, терапії захворювань органу зору. Володіє методиками плеоптичного, ортоптичного лікування дітей з різною патологією очей, успішно застосовуються в офтальмологічній клініці «Оптімед».
Лікар Нефролог Федько Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар нефролог (дитячий) першої категорії, успішно бореться з такими захворюваннями, як пієлонефрит, цистит, енурез, ниркова недостатність, уретрит, вроджені аномалії сечової системи і т.д. Проводить уретроскопію, цистоскопію, урофлоуметрію і інші процедури, спрямовані діагностувати захворювання сечової системи для проведення їх лікування.
Лікар Ортодонт Нів'євська Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізується на лікуванні ретенірованних зубів, аномалій прикусу, коригування зубощелепної системи. Для лікування використовує капи, ретейнери, брекет-системи.
Лікар Психолог Пригунова Світлана Анатоліївна на Doc.ua
Психолог, гештальт-терапевт, фахівець в області вирішення всіх питань відносин в парі, внутрішньо-і міжособистісних конфліктів, питань особистісного розвитку, пошуку найкращого рішення будь-якій життєвій ситуації, а також робота з пацієнтами, що страждають від ревнощів і зради. Вирішує психосоматичні проблеми (депресія, психологічне безпліддя і ін.).
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Руденко Мар'яна Сергіївна на Doc.ua
Лікар Терапевт Лісова Світлана Сергіївна на Doc.ua
Доктор Світлана Сергіївна, лікар-терапевт вищої категорії, професійна спеціалізація - діагностика і терапія патологічних станів в ендокринології, пульмонології, гастроентерології та кардіології, провідний фахівець, має досвід роботи в державних і приватних медичних структурах поліклінічного та стаціонарного типу. Веде спостереження і лікування як окремих пацієнтів, так і сімей.
Лікар Хірург-офтальмолог Чуйко Олексій Леонідович на Doc.ua
Олександр Леонідович - лікар офтальмохірург вищої категорії, кандидат медичних наук. Головний лікар медичних центрів Новий Зір (Дніпро, Кривий Ріг). Спеціалізується на хірургії катаракти та рефракційній хірургії (лазерна корекція зору).
Лікар Хірург Беседин Александр Михайлович на Doc.ua
Лікар Алерголог, Педіатр, Пульмонолог Фіалковська Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії, пульмонології, алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: пневмонія, хронічний бронхіт, муковісцидоз, алергічний риніт, бронхіальна астма, рекурентні гострі респіраторні захворювання
Лікар УЗД-фахівець Яковченко Ірина Ігорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Дитячий лікар УЗД, має першу лікарську категорію, область професійної діяльності включає - ультразвуковий скринінг стану роботи органів і систем дитини, залоз, що виробляють гормони (щитовидна, вилочкова і ін.), нейросонографію.