Приватні лікарі Дніпра

Кутовий Максим Олександрович
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Максим Олександрович є кваліфікованим хірургом, урологом і трансплантологом. Проводить лапароскопічні та відкриті хірургічні втручання при грижах, жовчнокам'яній хворобі, апендициті, кістах і пухлинах нирок, нефроптоз і ін.
Марина Олександрівна – лікар ендокринолог. Веде амбулаторний прийом пацієнтів віком від 18 років з ендокринними захворюваннями. Лікує такі захворювання, як: цукровий діабет (1тип, 2 тип, вторинний цукровий діабет, діабет LADA, діабет MODI), патології щитовидної залози (хронічний аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз, тиреотоксикоз), захворювання паращитовидних залоз, наднирників, гіпофіза, ожиріння. Також лікар виконує УЗД дорослим та дітям від народження.
Дніпро, просп. Олександра Поля, 103
Доктор вищої категорії займається лікування безпліддя, лікуванням хронічних запальних захворювань репродуктивних жіночих органів; лікування ерозій; лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом.
Костянтин Юрійович лікує захворювання і патології неврологічного профілю
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Є магістром медицини з неврології, постійно бере участь в різних міжнародних семінарах і конференціях. Має досвід роботи неврологом в поліклініці, досвід консультування ургентних хворих, лікування різних неврологічних хвороб.
Чеха Катерина Василівна
Лікар першої категорії
Катерина Василівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань нервової системи. Займається лікуванням головного болю, гострих і хронічних больових синдромів, фіброміалгії, вегетативної дисфункції, хронічної судинної патології головного мозку, захворювань периферичної нервової системи та ін.
Сергій Анатолійович веде дітей різного віку, спеціалізується на виявленні та лікуванні різних захворювань у дітей в амбулаторних і стаціонарних умовах. Доктор є учасником Асоціації педіатрів України
Маргарита Григорівна спеціалізується на лікуванні захворювань верхніх і нижніх дихальних шляхів (риніт, фарингіт, грип, бронхіт, пневмонія), захворювань травної системи (гастрит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки) і серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, артеріальна гіпертензія) та ін.