Приватні лікарі Дніпра

Лікар-ендокринолог займається профілактикою, діагностикою та лікуванням ендокринологічних захворювань, таких як цукровий діабет, метаболічний синдром, аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз, вузловий зоб та інші порушення роботи ендокринної системи. Бере активну участь у науковій діяльності
Світлана Миколаївна - лікар вищої категорії по гінекології та ультразвуковый діагностицы. Займається проведенням діагностичних процедур і оперативного малоінвазивного лікування у пацієнток з патологіями органів малого таза всілякої етіології. Спеціаліст проводить весь спектр ендоскопічних маніпуляцій в гінекології
Олена Миколаївна – лікар дерматолог, дерматовенеролог. Веде прийом дорослих та дітей від року. Спеціалізується на лікуванні шкірних захворювань, таких як: дерматити, псоріаз, екзема, грибкові інфекції тощо.
Гастроентеролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань травної системи. Призначає сучасні схеми лікування виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки, панкреатитів, гепатитів різної етіології, запальних захворювань кишечника і т. Д. Є автором наукових статей, методик лікування і профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту, висока кваліфікація доктора відзначена подякою Кабінету міністрів України
Яновська Світлана Яківна
Дніпро, пр. Пушкіна, 42 б
Світлана Яківна має роки успішного професійного досвіду в якості лікаря-невролога, фахівець досконало володіє методикою аналізу мозкової активності - електроенцефалографією. Автор наукових статей, учасник міжнародних симпозіумів
Головаха Ніна Дмитрівна
Дніпро, Набережная Сичеславская (Ленина), 9
Ніна Дмитрівна - досвідчений лікар, в професійні інтереси якого входить лікування забитих місць кінцівок, дефектів м'язів, розтягнень і розривів зв'язок, переломів, маніпуляції з пластичної хірургії. Займається кістковою, шкірною пластикою, пластикою м'язів і тканин кисті.
Дитячий хірург і онколог, лікар вищої категорії, професійна спеціалізація - планова, ургентна і гнійна дитяча хірургія, оперативне лікування доброякісних і злоякісних пухлин, сучасні методи видалення новоутворень шкіри судинного і доброякісного характеру.
Лікар вищої категорії проводить хірургічне лікування катаракти і глаукоми, лазерну дісцизію задньої капсули кришталика і всі необхідні діагностичні заходи для постановки діагнозу і лікування. Юрій Павлович є дійсним членом Американського товариства катарактальних і рефракційних хірургів
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
Лікар проводить патронаж дітей до 1 року, веде дітей до 18 років. Займається питаннями вакцинації, грудного вигодовування та введення прикорму, дитячої диспансеризацією, терапією гострих і хронічних хвороб дихальних шляхів, системи травлення, сечовивідних органів
Лікар Коноваленко К.П. займається всіма питаннями, пов'язаними з дитячою хірургією: травми та інші пошкодження шкірного покриву і слизових оболонок, зрощення крайньої плоті, грижі у дітей, неопущення яєчка і ін.