Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Рябошапка Тетяна Борисівна на Doc.ua
Тетяна Борисівна - спеціаліст широкого спектру, який має знання у різних галузях медицини. Займається діагностикою та лікуванням найпоширеніших захворювань у дорослих та дітей: ШКТ, серцево-судинних, ЛОР органів, центральної та периферичної нервової системи, сечовидільної системи. Надає допомогу у правильному трактуванні аналізів та висновків. Складання анамнезу. За потреби дає направлення до вузьких фахівців.
Лікар Пластичний хірург, Хірург Бєдноголовко Євгеній Васильович на Doc.ua
Лікар хірург вищої категорії, пластичний хірург. Спеціалізується на вікові зміни особи, капловухості, реконструкції молочних залоз і тулуба
Лікар Педіатр Сапа Юрій Семенович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Займається лікуванням хронічних патологій у дітей старше одного року: захворювання органів дихання, травлення, сечовидільної системи. Постійно підвищує кваліфікацію, бере участь у семінарах, виступає на конференціях, семінарах з актуальних питань педіатрії, сімейної медицини
Лікар Кардіолог Шкутенко Юрій Євгенович на Doc.ua
Євген Юрійович - лікар-кардіолог
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Бібіков Володимир Анатолтевіч на Doc.ua
Лікар Офтальмолог Багмет Антоніна Григорівна на Doc.ua
Офтальмолог-консультант, займається лікуванням патологій окорухового апарату, катаракти, глаукоми, блефарити, далекозорості, кон'юнктивіту, короткозорості, астигматизму, дальтонізму, кератиту, анизометропии та інших хвороб органу зору.
Лікар Рефлексотерапевт Тесля Олександр Іванович на Doc.ua
Рефлексотерапевт, навчався у всесвітньо відомого рефлексотерапевта Фелікса Манна, проводить ряд процедур в рефлексотерапії - голковколювання, баночний і класичний масаж, також у своїй практиці використовує інші прийоми в рефлексотерапії.
Лікар Ендоскопіст Сімонова Олена Віталіївна на Doc.ua
Лікар з багатим досвідом проведення ендоскопічних процедур, виявляє новоутворення шлунково-кишкового тракту на ранніх стадіях, дає експертну оцінку вже поставленим висновками суміжних фахівців. Автор і співавтор понад 130 наукових статей з ендоскопії
Лікар Невролог Тавлєєва Лариса Григорівна на Doc.ua
Невролог вищої категорії, виконує всі види неврологічних блокад, проводить лікування хвороб нервової системи (деміелінезірующих, судинних та ін.), Вегетативної дисфункції, больових синдромів
Лікар Педіатр Нестор Наталія Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Досвідчений лікар-педіатр спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань дітей різного віку в амбулаторних і стаціонарних умовах. Займається допомогою при хворобах органів дихання, шлунково-кишкового тракту, гострих респіраторно-вірусних інфекцій. Консультує батьків маленьких пацієнтів при інфекційних захворюваннях і респіраторно-вірусних