Приватні лікарі Дніпра

Ендокринолог допомагає пацієнтам з хворобою Іценко-Кушинга, гіпопаратиреозом, гіпотиреоз, проблемою надмірної (недостатньої) ваги, цукровим діабетом I і II типу, тиреоїдитом, тиреотоксикозом та ін. Є членом Української діабетичної асоціації
Ягмур Світлана Самойловна
Дніпро, пр-т ім. Газети «Правда», 96
Провідний співробітник відділення патології печінки і підшлункової залози Інституту гастроентерології НАМН України, захисту кандидат медичних наук, категорія лікаря - висшая.Занімается раннім визначенням і подальшим лікуванням різних за своєю етіологією патологій органів шлунково-кишкового тракту.
Тетяна Іванівна спеціалізується на проведенні мікрохірургічних операцій за профілем репродуктивної медицини. Вона компетентна в проведенні лапароскопії, гістероскопії, гістерорезектоскопії, сальпінгоскопа. Також доктор Борисова проводить невідкладні хірургічні втручання по гінекології. Щорічно з 2008 року бере участь в Міжнародних конференціях з питань ендоскопічної хірургії в гінекології і репродуктивної медицини.
Невропатолог проводить обстеження і лікування хворих з головними болями, запамороченнями, судорожними станами, болями в спині, шиї і т. Д. Після встановлення діагнозу призначає комплексну терапію, консультує з питань реабілітації та профілактики рецидивів
Наталя Костянтинівна займається лікуванням патологій очного яблука, коньюктиви, повік, слізних органів, а також тканин, що оточують очі. Вона має великий досвід в лікуванні глаукоми, катаракти, змін жовтої плями, косоокості
Шевченко Ірина Юріївна
Займається діагностикою та лікуванням афективних розладів, хронічних маячних розладів, шизофренії, іпохондричних розладів, панічних розладів, розладів особистості, аутизму, порушень харчової поведінки, психічних порушень, що виникли у результаті перенесених ЧМТ
Акушер-гінеколог, займається лікуванням хвороб органів малого тазу (запальних), безпліддя, викликаного різними причинами. Проводить радіохвильову коагуляцію і кріодеструкцію ерозії шийки матки, УЗД діагностику молочних залоз, органів малого таза і щитовидної залози.
Атанова Яна Олегівна
Яна Олегівна займається діагностикою та лікуванням широкого спектру захворювань, таких як цукровий діабет, хвороби щитовидної залози, остеопороз і ін. А також веде вагітних з ендокринними патологіями. Є автором 33-х публікацій, з яких 2 зарубіжні та 9 статей в науковій періодиці
Дніпро, проспект Пушкіна, 11, офіс 79
Владислав Миколайович - доктор першої категорії, онкоуролог, володіє сучасними методами діагностики, лікування, профілактики та реабілітації пацієнтів із захворюваннями сечостатевої системи
Вікторія Іванівна - акушер-гінеколог, ультразвукової діагност і репродуктолог вищої категорії. Пріоритетний напрямок роботи - консервативне лікування запальних процесів жіночої статевої системи, підготовка і здійснення ЕКО і інших ДРТ, допомога в підготовці до материнства