Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Ігор Іванович Нороха є досвідченим фахівцем по дерматовенерології, він веде медичну практику понад 30 років. Доктор Нороха спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкірні покриви, її придатки (волосся, нігті)
Василь В'ячеславович - кваліфікований кардіолог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні вад серцевого розвитку, ревматичних ураженнях тканин серця і т. Д. Проводить діагностування захворювань серцево-судинної системи за допомогою РЕГ і ЕКГ
Інна Миколаївна лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах
Голик Володимир Анатолійович
Дніпро, вул. Воскресенська, 2-А
Володимир Анатолійович висококваліфікований лікар невролог, кандидат медичних наук і автор 264 наукових публікацій. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань: хвороба Паркінсона, головний біль, дистонія, інсульт і його наслідки, психосоматичний розлад, невропатія, діссомнія та ін.
Лікар спеціалізується на лікуванні діабетичної полінейропатії, вузлового і багатовузлового зоба, хронічного аутоімунного тиреоїдиту, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, цукрового діабету 1 і 2 типу, гіперпролактинемії і метаболічного синдрому.
Отоларинголог вищої категорії проводить огляд ЛОР-органів у дорослих і дітей. Займається лікуванням запальних захворювань гортані, усуває хронічні і гострі гайморити та риносинусіти, виконує видалення сірчаних пробок, сторонніх тіл і новоутворень. Здійснює всі необхідні амбулаторні маніпуляції
Шульга Олександр Миколайович
Шульга Олександр Миколайович веде активну медичну практику більше чверті століття. Даний фахівець є досвідченим неврологом, який має вищу кваліфікаційну категорію. Лікар Шульга спеціалізується на лікуванні хвороб вертеброневрологических профілю.
Людмила Василівна фахівець з багаторічним досвідом роботи в галузі неврології. Спеціалізується на лікуванні вегето-судинної дистонії, мігрені, порушень кровообігу головного мозку, розсіяного склерозу, епілепсії, невритів, невралгій та ін.
Лоскутов Олег Олександрович
Лікар першої категорії
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Доктор Лоскутов О.А. є прогресивним ортопедом-травматологом, фахівцем з мінінвазінвних методів терапії, ендопротеззування, артроскопії в діагностиці та оперативному лікуванні, сучасної хірургії стопи, колінного і гомілковостопного суглобів.
Дніпро, вул. Гусенка, 17
Лікар кардіолог, терапевт (вища категорія), УЗД-фахівець, кандидат медичних наук, спеціалізація якого - лікування хвороб терапевтичного і кардіологічного профілів, кардіореабілітація. Працює з пацієнтами, які потребують зниження маси тіла, а також корекції способу життя.