Приватні лікарі Дніпра

Олеся Миколаївна працює понад 6 років. Свій трудовий шлях розпочала із посади лікаря неврологічного та поліклінічних відділень Бобнинецької центральної районної лікарні, де отримала практику та досвід. В подальшому продовжила працювати у лікувальних закладах різної форми власності міста Дніпро. Також за цей час отримала досвід лікування військовослужбовців. З 2022 року – лікар у міжнародному центрі клінічних досліджень. Головний принцип у лікуванні хворих : “Стався до хворого так, як би хотів ти, щоб поставилися до тебе в годину хвороби. Не зашкодити – ключовий принцип”.
Доктор Ганжа є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукових досліджень. Наталія Миколаївна досконало володіє технологією пренатального скринінгу на всіх триместрах вагітності, доплерометрією. Також доктор Ганжа проводить УЗД органів малого таза у жінок.
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
У професійні інтереси Олени Олександрівни входить медичний супровід, а також спостереження за розвитком дітей, навчання правильному догляду за дитиною, розвитку і вихованню, надання невідкладної допомоги
Пріоритетні напрямки роботи Ірини Олексіївни - лікування гінекологічних захворювань, передпухлинних захворювань шийки матки, порушень менструального циклу, безпліддя. Лікар проводить консультації на тему контрацепції. Виконує кольпоскопію, біопсію, радіохвильову коагуляцію і конізацію шийки матки, ін'єкційну корекцію зовнішніх статевих органів і ін.
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Ігор Іванович Нороха є досвідченим фахівцем по дерматовенерології, він веде медичну практику понад 30 років. Доктор Нороха спеціалізується на лікуванні хвороб, що вражають шкірні покриви, її придатки (волосся, нігті)
Василь В'ячеславович - кваліфікований кардіолог, який спеціалізується на діагностиці та лікуванні вад серцевого розвитку, ревматичних ураженнях тканин серця і т. Д. Проводить діагностування захворювань серцево-судинної системи за допомогою РЕГ і ЕКГ
Інна Миколаївна лікар вищої категорії, спеціалізується на лікуванні дерматовенерологічних захворювань. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Постійно бере участь у всеукраїнських та міжнародних конгресах
Голик Володимир Анатолійович
Дніпро, вул. Воскресенська, 2-А
Володимир Анатолійович висококваліфікований лікар невролог, кандидат медичних наук і автор 264 наукових публікацій. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні таких захворювань: хвороба Паркінсона, головний біль, дистонія, інсульт і його наслідки, психосоматичний розлад, невропатія, діссомнія та ін.
Лікар спеціалізується на лікуванні діабетичної полінейропатії, вузлового і багатовузлового зоба, хронічного аутоімунного тиреоїдиту, тиреотоксикозу, гіпотиреозу, цукрового діабету 1 і 2 типу, гіперпролактинемії і метаболічного синдрому.
Отоларинголог вищої категорії проводить огляд ЛОР-органів у дорослих і дітей. Займається лікуванням запальних захворювань гортані, усуває хронічні і гострі гайморити та риносинусіти, виконує видалення сірчаних пробок, сторонніх тіл і новоутворень. Здійснює всі необхідні амбулаторні маніпуляції