Приватні лікарі Дніпра

Лікар дерматовенеролог вищої категорії Бібіков Володимир Анатолійович має великий досвід роботи, проводить діагностику і лікування таких захворювань як: ЗПП, акне, псоріаз, атопічний дерматит, грибок шкіри (дерматофітіях), демодекоз, дерматит, розацеа, вугрі
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Лікар вищої категорії, судинний хірург, має звання Заслужений лікар України. Займається лікуванням варикозного розширення вен нижніх кінцівок, посттромбофлебітичних синдромів кінцівок, облітеруючих захворювань артерій нижніх кінцівок та ін. Проводить венектомію, реконструктивні операції на венах нижніх кінцівок, резекції аневризм черевної аорти та ін.
Дніпро, Запорізьке шосе, 38
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар-кардіоревматолог, який проводить консультативний прийом, діагностику та лікування кардіологічних захворювань у дітей. Проводить лікування аритмії, артеріальної гіпертензії, серцевої недостатності, ювенільних артритів, кардіоміопатій, ревматичного хвороби серця, васкулітів і ін.
Дніпро, вул. Вороніжська, 2 а
Лікар ортопед-хірург дитячого віку, спеціалізується на лікуванні розладів і порушень функцій кістково-м'язової системи, що є результатом вроджених вад, дефектів, або наслідком травм і захворювань.
Шкуропат В'ячеслав Миколайович
В'ячеслав Миколайович - судинний хірург (флеболог) вищої кваліфікаційної категорії. Проводить венектомію і склеротерапію, лікує варикоз, тромбоз, тромбофлебіт і т.д.
Галина Юліанівна лікар-фтизіатр, займається лікуванням всіх форм туберкульозу і саркоїдозу у дорослих і дітей.
Лікар-психіатр лікує всі види депресивних і невротичних розладів, біполярні захворювання, порушення сну. Надає кваліфіковану допомогу пацієнтам з розладами прийому їжі, відновлює після органічних уражень головного мозку. Крім того, Анжела Вікторівна допомагає пацієнтам з наслідками вживання психоактивних речовин, виводить з алкогольного абстинентного синдрому
Доктор Ганжа є кваліфікованим фахівцем у сфері ультразвукових досліджень. Наталія Миколаївна досконало володіє технологією пренатального скринінгу на всіх триместрах вагітності, доплерометрією. Також доктор Ганжа проводить УЗД органів малого таза у жінок.
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Дніпро, вул. Генерала Захарченко 10
У професійні інтереси Олени Олександрівни входить медичний супровід, а також спостереження за розвитком дітей, навчання правильному догляду за дитиною, розвитку і вихованню, надання невідкладної допомоги
Пріоритетні напрямки роботи Ірини Олексіївни - лікування гінекологічних захворювань, передпухлинних захворювань шийки матки, порушень менструального циклу, безпліддя. Лікар проводить консультації на тему контрацепції. Виконує кольпоскопію, біопсію, радіохвильову коагуляцію і конізацію шийки матки, ін'єкційну корекцію зовнішніх статевих органів і ін.