Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Десятирик Оксана Григорівна на Doc.ua
До Оксани Григорівни пацієнти звертаються з питань вираженого болю у вусі, погіршення слуху, гнійних виділень, шуму у вухах, закладеності носа, болі в горлі. Даний фахівець компетентний в лікуванні фарингіту, тонзиліту, отиту, евстахіїту, риніту, гаймориту, аденоїдиту та інших хвороб.
Лікар Психолог, Психотерапевт Кремінська Алла Вікторівна на Doc.ua
Алла Вікторівна проводить індивідуальне консультування і допомагає вирішувати проблеми, пов'язані з почуттям провини, заниженою самооцінкою і невпевненістю в собі. Допомагає в здобутті професійної орієнтації, в пошуку вибору професії. Працює з тривожними розладами, страхами, нав'язливими станами, панічними атаками, депресивними розладами.
Лікар УЗД-фахівець Кіденко Ольга Володимирівна на Doc.ua
Ольга Володимирівна є фахівцем з проведення ультразвукових досліджень у дітей (нейросонографія, нирки, тазостегнові суглоби, щитовидна залоза та ін.), У дорослих (нирки, ТРУЗД, наднирники, органи мошонки, сечовий міхур і ін.). Крім цього доктор Кіденко компетентна в проведенні УЗД м'яких тканин, лімфовузлів, молочних залоз.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Паранько Олексій Сергійович на Doc.ua
Спеціаліст терапевтичного профілю з багаторічним досвідом роботи в Німеччині та Південній-Африці. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням самих різних гострих і хронічних захворювань. Надає допомогу в правильному трактуванні аналізів і висновків. Дає рекомендації щодо щеплень, профілактики та раннього виявлення онкологічних захворювань, психологічна підтримка, консультація по веденню оптимального способу життя для збереження здоров'я і довголіття. Працює з пацієнтами різного віку.
Лікар Отоларинголог Мазур Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар отоларинголог (фониатр) має 10-річний досвід роботи, спеціалізується на лікуванні патологій голосового апарату і гортані у дітей і дорослих.
Лікар Стоматолог Гливенко Максим Олександрович на Doc.ua
Максим Олександрович є досвідченим лікарем-стоматологом і стоматологом-хірургом. Крім всебічного лікування карієсу і його ускладнених форм, Максим Олександрович володіє сучасними техніками відновлення та протезування зубів з використанням металокераміки, має досвід в імплантологічній хірургії.
Лікар Психолог Назаренко Оксана Олександрівна на Doc.ua
Психолог, працює з дітьми, в сферу професійної діяльності входить вирішення складнощів в дитячо-батьківських відносинах, материнсько-дитячих стосунках, позбавлення від енурезу, заїкання, дитячих страхів, тику, затримки мовного розвитку, нав'язливості, проблеми підліткового періоду.
Лікар Офтальмолог Нагірна Юлія Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна Нагорна спеціалізується на підборі лінз (прогресивних), а також підборі будь-яких видів контактних (м'яких) лінз. Лікар Нагірна Ю. В. веде медичну практику понад 10 років.
Лікар Косметолог Сиротенко Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Косметолог, веде практичну і наукову діяльність, володіє методами електрокоагуляції, алмазної мікродермабразії, Безін'єкційна мезотерапії, також проводить хімічні пілінги, ферментотерапію, фонофорез обличчя і тіла.
Лікар Психолог Тарасевич Інна Юріївна на Doc.ua
Лікар психолог, керівник центру «MyPsy». Працює з такими техніками і підходами, як гештальт-терапія, коучинг, сімейна системна терапія, психологічне консультування, магістр психології, автор і ведуча навчальних програм, викладач ВНЗ. Допомагає пацієнтам, які страждають через ситуацій, що викликають внутрішній дискомфорт, кризових моментів, а також компетентна в коучингу особистої ефективності, досягнення успіху і психології щастя.