Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Акушер-гінеколог Демиденко Олексій Дмитрович на Doc.ua
Олексій Дмитрович – лікар акушер-гінеколог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань захворювань гінекологічного профілю: запальні захворювання, патології шийки матки, інфекційні захворювання жіночих органів, порушення менструального циклу. Також лікар веде вагітність.
Лікар Хірург Руденко Андрій Григорович на Doc.ua
Лікар хірург з 20-річним стажем роботи, проводить операції (малоінвазивні) з видалення апендикса, гриж черевної порожнини, жовчного міхура і ін. В професійну діяльність входить первинна обробка ран при ураженнях шкіри різного характеру.
Лікар Дерматолог, Психолог, Сімейний лікар Півняк Оксана Андріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на практичній сімейній та нетрадиційній медицині, допомагає вирішити проблеми зі здоров'ям емоційного, міжособистісного, діяльного, цільового або ціннісного характеру і т.д. Займається лікуванням дерматологічних захворювань.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець, Хірург Чеханов Юрій Олександрович на Doc.ua
Лікар Чеханов Ю. А. є прогресивним акушером-гінекологом, фахівцем з ендоскопічної хірургії та УЗ-діагностики в акушерсько-гінекологічній практиці. Сертифікований фахівець Європейської академії ендоскопічної хірургії.
Лікар Невролог Петров Дмитро Валерійович на Doc.ua
Невролог займається лікуванням пацієнтів, які страждають перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, затримкою психомовного розвитку, епілепсією, невротичними розладами та ін. Спеціаліст в лікуванні демієлінізуючих захворювань, судинних патологій нервової системи, судомних порушень, деменції та ін.
Лікар УЗД-фахівець Городецький Сергій Георгійович на Doc.ua
Сергій Георгійович Городецький є фахівцем з проведення ультразвукових досліджень, він проводить УЗД органів черевної порожнини, м'яких тканин, лімфовузлів, передміхурової залози, нирок і надниркових залоз, сечового міхура, сечовидільної системи, молочних залоз, щитовидної залози, мошонки
Лікар Акушер-гінеколог, Репродуктолог Ладьюкова Ольга Валентинівна на Doc.ua
Ольга Валентинівна застосовує УЗД ОМТ, кольпоскопію, внутрішньоматкову інсемінацію для діагностики таких захворювань, як кіста, клімактеричні розлади, безпліддя, ендометріоз і лікує їх.
Лікар Стоматолог Вибла Ірина Володимирівна на Doc.ua
Ірина Володимирівна є фахівцем з терапевтичної стоматології. Область її професійних інтересів включає відбілювання зубів, естетичні реставрації, лікування каріозних пошкоджень, хвороб тканин пародонта.
Лікар УЗД-фахівець Демиденко Олена Вікторівна на Doc.ua
Олена Вікторівна займається проведенням сучасної УЗД-діагностики на апаратах останнього покоління. Спеціалізується на дослідженнях в області онкології і медрадіології. Вагомий стаж роботи дозволяють доктору максимально точно ставити діагноз і, при необхідності, призначати лікування.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Гукасян Левон Арменович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на дерматовенерології, косметології. Проводить консультативний прийом, огляд, дерматоскопію, фотокоагуляцію, фотоомолоджування, ботулінотерапію, мезотерапію, контурну пластику, біоревіталізацію