Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Онколог Ходжуж Мохаммад Іссовіч на Doc.ua
Лікар спеціалізується на онкології і мамології. Володіє сучасними методами діагностики лікування онкологічних захворювань, видаленням родимок. Займається лікуванням онкологічних захворювань і новоутворень різного профілю
Лікар Педіатр Лізякіна Людмила Анатоліївна на Doc.ua
Лікар-педіатр з 37-річним досвідом роботи, завдяки якому ефективно проводиться лікування простудних, гастроентерологічних та інфекційних захворювань у дітей дошкільного та шкільного віку. Займається складанням календаря вакцинацій. Людмила Анатоліївна має сертифікат по гомеопатії.
Лікар Офтальмолог, Хірург-офтальмолог Єрошенко Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Спеціалізується на ретинології, проводить діагностику, консультування пацієнтів, призначає лікування. Займається лікуванням хвороб внутрішньої оболонки ока: увеїту, дистрофії сітківки, макулярної дегенерації сітківки та інших.
Лікар Стоматолог Распутіна Галина Миколаївна на Doc.ua
Лікар-стоматолог вищої категорії
Лікар Отоларинголог, Отоларинголог-онколог Хоботова Наталія Володимирівна на Doc.ua
Наталія Володимирівна – лікар отоларинголог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на оториноларингології та онкоотоларингології. Проводить повний спектр огляду та маніпуляцій на ЛОР органах, ендоскопію носоглотки, гортані, порожнини носа. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань у дорослих та дітей.
Лікар Педіатр Шевчук Ольга Василівна на Doc.ua
Ольга Василівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні дитячий захворювань. Займається лікуванням гострих респіраторних вірусних інфекцій, бронхіту, риніту, отиту, фарингіту та ін.
Лікар Уролог Дзюбенко Генадій Дмитрович на Doc.ua
Лікар Дзюбенко Геннадій Дмитрович займається діагностикою та лікуванням захворювань в області урології. Застосовує в роботі такі методи як уретроскопія, уретрореноскопія, цистоскопія, уретерореноскопія, УЗД простати, нирок, сечового міхура. Займається лікуванням простатиту, уретриту, циститу, баланопоститу, сечокам'яної хвороби, ниркової недостатності та інших урологічних патологій.
Лікар Фтизіатр Гриць Людмила Георгіївна на Doc.ua
Дитячий лікар-фтизіатр, має вищу лікарську категорію, загальний стаж роботи лікарем перевищує 30 років, з них 25 років - робота фтизіатром, професійна спеціалізація - профілактика, виявлення та лікування туберкульозу у дітей різних вікових груп.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-терапевт Вовк Вікторія Олександрівна на Doc.ua
Вікторія Олександрівна - виконує всі види терапевтичних робіт: реставрації, компоніри, лікування зубів, профілактичне чищення ротової порожнини тощо.. Лікарський стаж 26 років, із них 18 років на кафедрі дитячої стоматології
Лікар Імунолог Філіна Олена Олександрівна на Doc.ua
Дитячий лікар імунолог вищої категорії, проводить консультації дітей з хронічною патологією для виявлення захворювань імунної системи, а також для індивідуального складання календаря проведення профілактичних щеплень для дітей з різними хворобами і ін.