Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Проців Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Ольга Володимирівна - стоматолог-терапевт, пародонтолог. Проводить лікування зубів, реставрацію зубів, лікування кореневих каналів під мікроскопом, професійну гігієну порожнини рота, відбілювання зубів, плазмоліфтинг. Допомагає при карієсі, пульпіті, періодонтиті, естетичній деформації зуба, гінгівіті, пародонтиті
Лікар Ортодонт, Стоматолог Касьяненко Інна Миколаївна на Doc.ua
Ортодонт, дитячий стоматолог. Займається виправленням положення і форми зубних дуг, закріпленням хірургічної корекції при аномалії прикусу, перебудовою жувальної, мімічної мускулатури, використовуючи ортодонтичні апарати.
Лікар Гастроентеролог Закревська Олена Валентинівна на Doc.ua
Лікар гастроентеролог, кандидат медичних наук, тривалий час працювала терапевтом, тому проводить комплексне лікування пацієнта при проблемах з шлунково-кишковим трактом. До компетенції лікаря входить лікування панкреатиту, виразкової хвороби, гастриту, дуоденіту і ін.
Лікар Уролог Калініна Наталія Ярославівна на Doc.ua
Провідний спеціаліст регіону по урології, є членом Асоціації урологів України. Пацієнти звертаються до Наталі Ярославівні з симптомами дискомфорту під час сечовипускання, хворобливого статевого акту, зниження потенції, виділень з уретри, безпліддя.
Лікар Дієтолог Серебрянська Лариса Станіславівна на Doc.ua
Лара Серебрянська є досвідченим лікарем-нутриціологом, дієтологом і гастроентерологом, тренером з розвитку та ефективності особистості. За свою тривалу практичну Діяльність Лара Серебрянська заснувала імідж-центр естетики та розвитку особистості «My Sun Life» і «Центр корекції ваги і розвитку особистості».
Лікар Невролог Іващенко Влада Володимирівна на Doc.ua
Невролог вищої категорії, консультує пацієнтів зі скаргами на головний біль, шум у вухах, часткову втрату слуху, погіршення пам'яті, безсоння, втрату нюху. Займається лікуванням розсіяного склерозу, епілепсії, інсульту, синдрому хронічної втоми, мігрені, ішіасу, люмбаго, невропатії лицьового нерва та ін.
Лікар Стоматолог Лев Оксана Миколаївна на Doc.ua
Стоматолог, проводить терапевтичне і пародонтологіче лікування, фахівець в області Vector-терапії, лазерної терапії, відбілюванні зубів.
Лікар Уролог Волченков Сергій Вікторович на Doc.ua
Лікар-уролог спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань сечостатевої системи, в тому числі запальних. При необхідності проводить уретероцистоскопію, катетеризацію сечового міхура, біопсію передміхурової залози, яєчка. Лікує такі хвороби, як хронічний простатит, еректильна дисфункція, сечокам'яна хвороба, фімоз, коротка вуздечка статевого члена, цистит, пієлонефрит та інше
Лікар Педіатр Забашная Татьяна Сергеевна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-педіатр займається комплексним наглядом за здоров'ям дітей, дитячої диспансеризацією, терапією гострих і хронічних хвороб дихальних шляхів, системи травлення, органів сечовидільної системи
Лікар Ортопед, Травматолог, Хірург Штучков Евген Володимирович на Doc.ua
Лікар лікує такі захворювання, як атероми, гігроми, чисті або інфіковані рани, діабетичну стопу, синдром карпального каналу. Займається як хірургічним лікуванням гнійно-запальних процесів шкіри (в тому числі за допомогою електроножа), так і використовує традиційний спосіб