Дніпро

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог Зейкина Олеся Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на гастроентерології для дітей. Займається лікуванням розладів жовчного міхура, жовчовивідних шляхів, підшлункової залози, захворювань кишечника
Лікар Масажист Донець Борис на Doc.ua
Масажист, має 15 річний досвід роботи. Професійна сфера інтересів - проведення гідромасажу, лікувального масажу. В роботі використовує сучасні методики оздоровлення тіла за допомогою масажу.
Лікар Стоматолог Кукліна Олена Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Стоматолог веде прийом дітей і дорослих, виконує діагностику та лікування каріозних уражень, зубного каменю, а також ускладнень карієсу - пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, всі види протезування, а також полум'яне відбілювання і естетичну реставрацію зубів
Лікар Психіатр Фісун Юлія Ярославівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-психіатр другої категорії. Область професійної діяльності фахівця охоплює корекцію психічних дитячих захворювань. Здійснює діагностику і терапію неврозів, психосоматичних розладів. Спеціалізується на підтримку пацієнтів з аутизмом, виправленні порушень психо-мовного розвитку, розлади особистості, органічних психічних розладів.
Лікар Стоматолог Пахомов Олександр Іванович на Doc.ua
Лікар стоматолог-терапевт, працює з усім спектром стоматологічних послуг: лікування та пломбування зубів різної складності, професійне відбілювання зубів щадними і безпечними методами, видалення зубного нальоту і зубного каменю за допомогою сучасних технологій, а також видалення зубів.
Лікар Педіатр Мудренко Ганна Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар педіатр, володіє технікою масажу, динамічної гімнастики і акватренінг. Спеціалізується на лікуванні дітей, які страждають патологіями дихальної системи, шлунково-кишкового тракту, а також проводить ефективне усунення інфекційних захворювань.
Лікар Стоматолог Удєлова Ганна Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Спеціалізується на лікуванні каріозного пошкодження зуба, ускладнень, викликаних таким пошкодженням (періодонтит, пульпіт), хвороб пародонта, кореневих каналів, м'яких тканин рота (гінгівіт, стоматит).
Лікар Дієтолог, Терапевт Пікалова Тетяна Станіславівна на Doc.ua
Лікар-дієтолог, працює за такими напрямками як лікування ожиріння, нормалізація мікроелементного балансу, розробка дієтичного харчування при різних захворюваннях.
Лікар Імунолог Рибалка Інна Віталіївна на Doc.ua
Лікар імунолог першої категорії, має великий досвід в сфері діагностики та лікування у пацієнтів з допомогою сучасних методів антіфософліпідного синдрому, імунопатологічних станів, кріоглобулінемії, імунної недостатності, саркоїдозу, системного червоного вовчака і ін.
Лікар Невролог Мартинюк Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Дитячий невролог, спеціалізується на лікуванні психоневрологічних захворювань, використовуючи сучасні методи і досягнення медицини, керуючись принципом індивідуального підходу до кожного маленького пацієнта.