Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт Борисова Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Лікар Невролог Снісар Тетяна Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна лікар невропатолог вищої категорії. Займається обстеженням і підбором оптимального методу лікування при головних болях, запамороченні, втраті свідомості, порушенні чутливості, координації, проблемами з пам’яттю, концентрацією, сном. Проводить терапію у відновному періоді наслідків інсульту, травм, операцій на головному і спинному мозку. Також лікує ураження нервової системи при цукровому діабеті, атеросклерозі та ін.
Лікар Офтальмолог Трифонова Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар офтальмолог вищої категорії, який спеціалізується на профілактиці та діагностиці проблем із зором у дітей і дорослих. Займає посаду консультанта відділення патології новонароджених (недоношених дітей).
Лікар Ендокринолог Горбова Ольга Вікторівна на Doc.ua
Ендокринолог спеціалізується на діагностиці та лікуванні проблем із щитовидною залозою і недостатнім або надлишковим виробленням гормонів. Зокрема, лікує цукровий діабет, хвороба Аддісона, Іценко-Кушинга, гіпертиреоз, гіпотиреоз та інші порушення роботи ендокринної системи
Лікар Отоларинголог Підяш Наталія Олександрівна на Doc.ua
Лікар отоларинголог (ЛОР), основні обов'язки якого такі: промивання мигдалин, придаткових пазух носа, слухових проходів, введення турунд і ліків в барабанну порожнину, розтин фурункулів вуха, витяг стороннього тіла з носа, вуха та ін.
Лікар Терапевт Никифоренко Галина Іванівна на Doc.ua
Терапевт першої категорії. Займається комплексним обстеженням, направленням пацієнтів до вузькоспеціалізованих лікарів. Лікує респіраторно-вірусні, простудні, запальні хвороби без ускладнень.
Лікар Онколог, Хірург Романенко Олександр Анатолійович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Лікар Офтальмолог Мозальова Оксана Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Оксана Михайлівна Мозалева має по офтальмології другу категорію. Доктор Мозалева займається індивідуальним підбором лінз (м'яких, для очкової корекції). Оксана Михайлівна є активним учасником профільних конференцій, з'їздів.
Лікар Отоларинголог Семашко Олег Васильович на Doc.ua
Олег Васильович - більше 5 років в отоларингології. Лікар лікує тонзиліти, ларингіти, алергічні риніти, грибкові захворювання ЛОР-органів, гострі та хронічні отити та ін. Захворювання вуха, горла, носа.
Лікар Терапевт Бучарський Олександр Валерійович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці патологій серцево-судинної, травної та сечовидільної системи, дихальних органів. Проводить первинний огляд, дає оцінку додаткових методів обстеження