Дніпро
Лікар Психіатр Кокашинський  Віктор Олександрович на Doc.ua

Відгуки про Кокашинський Віктор Олександрович

Доктор медичних наук
Віктор Олександрович – лікар психіатр, приймає пацієнтів з 18 років. Спеціалізується на лікуванні та корекції таких станів як: тривожні розлади, панічні атаки, постковидний синдром, соматоформні розлади, розлади адаптації, депресії, порушення сну тощо
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 52 відгуки

Тетяна 03 Травень 2025
Лікар чудовий вислухав все як потрібно був дуже коректний толерантний дуже сподобався
Єлизавета 03 Травень 2025
Мені все дуже сподобалось, все пройшло дуже зручно і комфортно. Віктор Олександрович все дуже добре пояснив мені. В цілому було приємно знаходитись на консультації.
02 Травень 2025
Ілона 07 Квітень 2025
Лікар приємний, викликає довіру, лікар дав назначення. На перший погляд, все сподобалось
Єлизавета 05 Квітень 2025
Була на візиті у цього лікаря вже не вперше, візит як завжди пройшов досить добре. Мене все повністю влаштовує у роботі лікаря. Насправді цей лікар мені дуже подобається.
03 Квітень 2025
Анонімно 21 Березень 2025
Сподобалося, що лікар спочатку представився, розказав хто він. На прийомі лікар вислухав всі мої скарги, пояснив який препарат він призначив, пояснив дію ліків, попередив про можливі побічні реакції, в загалом привітно відповідав на всі мої запитання. Візитом до лікаря задоволена
Ліана 17 Березень 2025
Сподобався лікар, все було супер на візиті.
Дмитро 12 Березень 2025
Прийом пройшов добре, лікар все розпитав, делікатно ставив діагноз, ніяких зауважень не було
Владислава 10 Березень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 chevron_right

Лікарі поблизу