Приватні лікарі Дніпра

Дніпро, вул. Троїцька, 37
Лікар спеціалізується на практичній сімейній та нетрадиційній медицині, допомагає вирішити проблеми зі здоров'ям емоційного, міжособистісного, діяльного, цільового або ціннісного характеру і т.д. Займається лікуванням дерматологічних захворювань.
Дніпро, ул. Симферопольская, 2-к
Лікар Чеханов Ю. А. є прогресивним акушером-гінекологом, фахівцем з ендоскопічної хірургії та УЗ-діагностики в акушерсько-гінекологічній практиці. Сертифікований фахівець Європейської академії ендоскопічної хірургії.
Дніпро, пр. Дмитра Яворницького 123 А
Невролог займається лікуванням пацієнтів, які страждають перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, затримкою психомовного розвитку, епілепсією, невротичними розладами та ін. Спеціаліст в лікуванні демієлінізуючих захворювань, судинних патологій нервової системи, судомних порушень, деменції та ін.
Дніпро, вул. 25-ої Січеславської Бригади 119-120 ( вул.. Рибінська)
Ольга Валентинівна застосовує УЗД ОМТ, кольпоскопію, внутрішньоматкову інсемінацію для діагностики таких захворювань, як кіста, клімактеричні розлади, безпліддя, ендометріоз і лікує їх.
Ірина Володимирівна є фахівцем з терапевтичної стоматології. Область її професійних інтересів включає відбілювання зубів, естетичні реставрації, лікування каріозних пошкоджень, хвороб тканин пародонта.
Дніпро, вул. Шевченко, 20
Олена Вікторівна займається проведенням сучасної УЗД-діагностики на апаратах останнього покоління. Спеціалізується на дослідженнях в області онкології і медрадіології. Вагомий стаж роботи дозволяють доктору максимально точно ставити діагноз і, при необхідності, призначати лікування.
Дніпро, м. Дніпро, пр-т Гагаріна, 165
Лікар спеціалізується на дерматовенерології, косметології. Проводить консультативний прийом, огляд, дерматоскопію, фотокоагуляцію, фотоомолоджування, ботулінотерапію, мезотерапію, контурну пластику, біоревіталізацію
Дніпро, вул. Набережно Заводська, 123 д
Масажист, має 15 річний досвід роботи. Професійна сфера інтересів - проведення гідромасажу, лікувального масажу. В роботі використовує сучасні методики оздоровлення тіла за допомогою масажу.
Дніпро, просп. Олександра Поля, 103
Кардіолог, лікар вищої категорії, більше 10 років працювала в ургентному відділенні (відділення невідкладної допомоги), область професійної діяльності - ведення постінфарктних хворих, діагностика і терапія артеріальної гіпертензії, аритмій, ішемії серця.
Дніпро, вул. Шмідта, 35 а
Стоматолог веде прийом дітей і дорослих, виконує діагностику та лікування каріозних уражень, зубного каменю, а також ускладнень карієсу - пульпіту, періодонтиту. Проводить професійну гігієну порожнини рота, всі види протезування, а також полум'яне відбілювання і естетичну реставрацію зубів