Приватні лікарі Дніпра

Єгорова Юлія Віталіївна
Дніпро, вул. Шолом-Алейхема 4/26
Лікар-кардіолог займається діагностикою патологій в серцево-судинній системі і лікує такі захворювання у своїх пацієнтів: вегето-судинну дистонію, пороки серця (набуті та вроджені), серцеву недостатність, артеріальну гіпертензію, ішемічну хворобу серця, аритмію та інші
Хірург, остеопат, вертебролог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні захворювань хребта, перевагу віддає консервативних методів лікування, проведення сеансів мануальної терапії та безопераційної допомоги пацієнту.
Елла Вікторівна – доктор хірург-проктолог. Спеціалізується на лікуванні таких захворювань як: хронічний геморой, тромбоз гемороїдальних вузлів, анальні тріщини, поліпи анального каналу та ін.
Лікар Аліфіренко О.А. є кваліфікованим фахівцем з дитячої алергології, займається діагностикою та профілактикою алергічних реакцій, включаючи ті, які виникають при контакті з харчовими продуктами, медикаментами і т.д. Оксана Олександрівна регулярно бере участь у Всеукраїнських медичних конференціях.
Марина Миколаївна спеціалізується на терапевтичній, ортодонтичній стоматології. Проводить терапію захворювань твердих тканин зубів і пародонта. Займається виправленням деформації зубів, неправильного прикусу, використовуючи сучасні технології, зокрема постановку лінгвальних брекет-системи.
Дніпро, вул. Савченко, 3
Лікар спеціалізується на ортопедичній та терапевтичній стоматології. Її практична діяльність включає проведення всього комплексу терапевтичних заходів у лікуванні уражень зубної емалі каріозного і некаріозного типу. Доктор проводить процедури відбілювання і чищення зубного ряду.
Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 17A
Терапевт – це фахівець із внутрішніх хвороб, що має широкі знання про функціонування всіх органів тіла людини. Крім діагностики та лікування, лікар-терапевт займається також великою профілактикою здоров'я. Одночасно призначає лабораторні дослідження та, при необхідності, направляє пацієнта до вузького фахівця. Творчий підхід у діагностиці та вибір сучасних методів лікування – те, чим відрізняється Татаренко Владислав Миколайович. Даний лікар лікує гострі стани та стежить за здоров'ям хронічно хворих людей. Надаючи пацієнтам багатопрофільну допомогу, покращує їх самопочуття та якість повсякденного життя. Терапевт – це лікар загальної практики, якого варто звертатися регулярно, у разі хвороби.
Дитячий стоматолог терапевтичного профілю, область професійної діяльності - лікування карієсу молочних зубів у дітей, ендодонтичне лікування постійних зубів, установка фотополімерних пломб, високохудожня реставрація.
Лікар-стоматолог, хірург-імплантолог, відповідальний, грамотний і акуратний фахівець. Виконує всі варіанти установки дентальних імплантів і протезування зубів. Займається лікуванням карієсу і його ускладнень, ендодонтією, пародонтологією
Дніпро, пр. Пушкіна, 42 б
Доктор Зарувінская О.Ю. проводить попередню діагностику і диференціацію ендокринної патології, грунтуючись на даних фізикального обстеження, результати досліджень на гормони, діагностиці УЗД, скаргах пацієнта і т.д.