Дніпро
Лікар Інфекціоніст Даниліна Олена Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Даниліна Олена Сергіївна

Лікар лікує повітряно-крапельні, герпетичні інфекції, паразитози, синдром Жильбера, кліщовий бореліоз, кандидози, хворобу котячої подряпини, коросту, педикульоз, гострий тонзиліт. Веде пацієнтів з ВІЛ-інфекцією, займається лікуванням інших інфекційних захворювань. Призначає противірусне лікування, проводить вакцинацію, вимірювання рівня глюкози, закритий масаж серця
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 24 відгуки

Ніна 25 Вересень 2024
Лікарка чудова, має гарний підхід до пацієнта, спілкується з ним на гідному рівні, це велика рідкість. Я дуже задоволена прийомом і консультацією. Дякую!
Олександра 18 Вересень 2024
Наталія 10 Липень 2024
Лікар мені дуже сподобався. Дійсно хороший, ввічливий, уважний спеціаліст. Дуже залишилися задоволена візитом.
Діна 22 Травень 2024
Задоволена візитом, все сподобалося, отримала гарнук консультацію, від спілкування тільки позитивні враження, дякую.
Наталія 22 Травень 2024
Дуже компетентна лікарка, уважна, все пояснює, я дуже задоволена, планую звертатися повторно. Дякую!
Микита 01 Травень 2024
Глафира 04 Жовтень 2023
Все пройшло добре, лікар подивилась та назначила курс лікування. Консультацією з лікарем залишились задоволені
Дарія 27 Вересень 2023
Усе сподобалось, лікар була уважна усе відбулося за часом, мої скарги були розглянуті й відповідно відреаговано.
Дарья 20 Вересень 2023
Лікар професійна, дуже мені допомогла - діагностувала моє захворювання та призначила лікування. Усе добре пройшло.
Олег 13 Вересень 2023
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Дніпро