Лікар веде амбулаторний прийом, проводить оперативні втручання при пухлинах в шлунку, прямої і ободової кишці і малоінвазивні діагностичні маніпуляції під УЗД контролем. Автор 3 наукових статей.
Автор методик з амбулаторної хірургії, екстреної хірургії шкіри, з видалення новоутворень і робіт з рубцями, опіками, посттравматичними ускладненнями на обличчі й тілі.
Лікар працює за сучасними міжнародними стандартами лікування та має досвід участі у міжнародних клінічних дослідженнях, що дозволяє застосовувати у практиці передові підходи до лікування онкологічних захворювань.
Онкохірург, мамолог, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, пріоритетний напрямок роботи - рання діагностика і терапія патології грудної залози, оперативне лікування пухлин шкіри і видалення доброякісних новоутворень.
Проводить діагностику та лікування великих злоякісних новоутворень будь-якої локалізації (крім щитовидної залози), доброякісних захворювань молочної залози.
Онколог, мамолог вищої категорії, пріоритетний напрямок роботи - консервативне лікування передпухлинної патології та злоякісних новоутворень молочних залоз, а також проведення ультразвукової діагностики