Дніпро

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Онколог, Хірург, Торакальний хірург Бакланов  Микола   Сергійович на Doc.ua
Лікар Андролог, Онколог, Сексолог, Уролог Пунько Євгеній Миколайович на Doc.ua
Пунько Євгеній Миколайович — лікар-уролог, андролог, онколог, сексолог із 6-річним досвідом. Є членом Асоціації урологів України, Національної асоціації онкологів України та Європейської асоціації урологів. Спеціалізується на урології, андрології, сексології та онкоурології, надає комплексні консультації. Виконує широкий спектр оперативних втручань, включаючи лазерну циркумцизію, видалення поліпів та кондилом, пластику вуздечки, видалення сторонніх тіл та лікування кісти сім’яного канатика. Лікує урологічні та статеві захворювання: інфекції сечовидільної системи, еректильну дисфункцію, чоловіче безпліддя, фімоз, гідроцеле, запальні процеси та інші стани.
Лікар Онколог, Уролог Слюсарєв Владислав Миколайович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Владислав Миколайович - доктор першої категорії, онкоуролог, володіє сучасними методами діагностики, лікування, профілактики та реабілітації пацієнтів із захворюваннями сечостатевої системи
Лікар Онколог, Хірург Баринов Ігор Володимирович на Doc.ua
Доктор Баринов І. В. спеціалізується на малоінвазивній хірургії різних пухлин в печінці і метастазів, зокрема на їх черезкожній високочастотній абляції (руйнуванні) під УЗ-контролем. Авторству Ігоря Володимировича належить близько 30 наукових публікацій і патентні права на 3 винаходи.
Лікар Онколог, Хірург Романенко Олександр Анатолійович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Кандидат медичних наук, дитячий хірург, також фахівець з дитячої оперативної онкології, лікар першої категорії, член Асоціації дитячих хірургів області, область професійної діяльності - ургентна, гнійна і планова дитяча хірургія.
Лікар Онколог Ходжуж Мохаммад Іссовіч на Doc.ua
Лікар спеціалізується на онкології і мамології. Володіє сучасними методами діагностики лікування онкологічних захворювань, видаленням родимок. Займається лікуванням онкологічних захворювань і новоутворень різного профілю
Лікар Онколог, Хірург, Хірург-онколог Терещенко Павло Васильович на Doc.ua
Хірург-онколог вищої категорії, із досвідом роботи у хірургії 22 роки. Займав посаду міського онколога з 2018 по 2021 рік. Проводить оперативне лікування онкологічних захворювань молочної залози, шлунково-кишкового тракту та заочеревинного простору, шкіри та м’яких тканин.
Лікар Онколог Залізняк Наталія Олексіївна на Doc.ua