- Пн-Пт: 8:00-20:00
Подільський , м.Контрактова площа
Пошук вашого лікаря – DOC.ua
вул. Спаська, 5. На карті
Подільський , м.Контрактова площа
Medico - це сучасно обладнана київська медична клініка в Україні. У нашій клініці працюють лікарі багатьох спеціальностей. Більшість із них отримали досвід роботи як у київських, так і в закордонних медичних закладах, тому вони добре знайомі з тим, як працює охорона здоров'я в багатьох країнах, і тому розуміють потреби всіх пацієнтів. Медіко дбає про комфорт своїх пацієнтів і прагне надавати медичні послуги на максимально можливому рівні ще
вул.Олександра Кониського, 38. На карті
Шевченківський , м.Політехнічний інститут, м.Вокзальна, м.Університет
Цінність нашого життя — у самому житті, яке неможливе без здоров’я!» Медичний центр «ДІВЕРО» – медичний заклад, який пропонує широкий спектр медичних послуг для дітей та дорослих, шляхом узагальнення практичного досвіду, що поєднує у собі традиційні медичні протоколи та сучасні прогресивні технології, готовий запропонувати своїм пацієнтам новий, цілісний, комплексний підхід, орієнтований на виявлення та усунення тих причин, які заважають пацієнтам вести повноцінне активне життя. У центрі нашої турботи пацієнт, його родина, здоров’я та довголіття. Наша місія не лише полегшити симптоми поточних захворювань, але й попередити хворобу, досягти оптимального стану здоров’я, який покращить якість життя пацієнта та членів його сім’ї. ще
просп. Берестейський, 67 (на перехресті вул. Олеся Бердника). На карті
Святошинський , м.Нивки
Мережа стоматологічних клінік «Дентіфай» (Dentify) – це сукупність сучасних технологій, якісних послуг та дбайливого ставлення до кожного пацієнта. У клініці можна отримати весь спектр стоматологічних послуг лікарів із багаторічним досвідом. Ви будете приємно вражені співвідношенням якості та ціни послуг. ще
вул. Князів Острозьких, 46/2. На карті
Печерський , м.Арсенальна, м.Кловська, м.Печерська
Діагностичні можливості медичного центра «Медична Допомога» м. Дарниця дозволяють якісно і максимально повно обстежити пацієнта, з високою точністю діагностувати різні захворювання, патології, знаходити новоутворення на ранніх стадіях. ще
вул. Оболонська набережна, 1 (корпус 2). На карті
Оболонський , м.Почайна, м.Оболонь
Медичний центр на Позняках, який є частиною мережі клінік «Оксфорд Медікал», являє собою прогресивний і сучасний медичний заклад багатопрофільного типу, що надає високоякісні послуги в лікувально-діагностичному напрямку. Основними перевагами роботи центру є досвід, якість і професіоналізм персоналу ще
Клініка на Діловий надає можливість пацієнтам пройти різні УЗД-дослідження - нирок, щитовидної залози, органів черевної порожнини, простати та ін. Лікарі використовують новітнє обладнання, що разом з високою кваліфікацією фахівців гарантує постановку точного діагнозу. Крім того, в медичному центрі надається можливість лікування захворювань неврологічного, гастроентерологічного, кардіологічного, мамологічного, терапевтичного та інших напрямків. ще
вул. Микільсько-Слобідська, 4Д. На карті
Дніпровський , м.Лівобережна
Експрес-діагностика організму потрібна кожній людині, яка дбає про своє здоров'я. Адже всім відомо, що захворювання і патології можуть протікати і починатися приховано, без будь-яких відчутних симптомів. Щоб виявити можливу початкову стадію розвитку хвороби, а також попередити наступ інших важливо періодично обстежувати свій організм.
Обстеження організму знадобиться в першу чергу людям зі шкідливими звичками - тим, хто багато курить, вживає алкоголь, переїдає, веде малорухливий спосіб життя. Все це дуже сильно збільшує ризик появи небезпечних захворювань, тому таким людям потрібно бути особливо уважним до свого здоров'я і проходити регулярне медичне обстеження.
Про те, що необхідна експрес-діагностика може свідчити підвищена стомлюваність організму, апатія, часті або різкі зміни настрою, головні болі.
Найчастіше діагностика займає за часом всього лише 1 день, що істотно заощаджує час. Дата підбирається в залежності від побажань пацієнта, а всі процедури проходять комфортно для нього і в індивідуальному порядку. Людині виділяється фахівець, який допоможе вирішити всі виникаючі в ході діагностики питання.
Кожен медичний центр або клініка пропонує свої програми з діагностики, які вміщують різні послуги. Як правило, метою дослідження є об'єктивна оцінка загального стану систем і органів людини.
Майже всі програми включають в себе послуги УЗД, основні біохімічні та клінічні аналізи з їх подальшою розшифровкою, а також консультації кваліфікованих вузькоспеціалізованих лікарів. Часто програми по експрес-діагностиці поділяють на жіночі, чоловічі та дитячі.
Вартість і якість експрес-діагностики відповідає статусу і апаратному оснащенню установи, де проводиться. Сервіс DOC.UA дозволяє отримати дані про діагностичні центри в Києві і інших міст України, в яких надають таку послугу.
Ваша заявка принята, мы свяжемся с Вами в ближайшее время