Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Ехокардіографію провели дуже добре. Я задоволений залишився візитом.
Прийняли мене вчасно на УЗД. Лікар надав розгорнуту консультацію, все пояснив що відбувається з моїм організмом. В цілому я залишилась задоволена візитом.
Все дуже класно було на візиті в клініку, гарний дизайн, уважні працівники, нас вчасно прийняли.
Все дуже сподобалося на візиті у цій клініці. Дякую.
Лікарі і персонал на рецепції дуже уважні, все пояснили. Все пройшло дуже добре.
В клініку звертались на спірографічне обстеження. Я дуже задоволена клінікою. Дуже хороша консультація, грамотно проконсультували. Прекрасна клініка, чудова діагностика, хороші рекомендації
У клініці цій нам дуже все сподобалося. Було дійсно затишно, гарно та спокійно, повсюди чистота. Тут дуже всі привітні, як медперсонал, так і лікарі, які прекрасно виконують свою роботу.
Дівчата на рецепції дуже привітно мене зустріли, в приміщені дуже охайно, чисто, я довго не чекала. Лікар який проводив УЗД доступно пояснила що відбувається з моїм організмом. Загалом мені візит дуже сподобався.
Уважні, кваліфіковані лікарі.
Виконували в цій клініці ряд діагностик. Мені все дуже сподобалось, сподобалось як клініка комунікує з пацієнтами, все пройшло дуже добре, і досить швидко ми отримали результати.