УРО–ПРО
- Wi-Fi зона,
У діагностичному центрі «KYIVCLINIC» можна пройти різні діагностичні процедури: УЗД (у тому числі УЗД під час вагітності), ЕКГ, аноскопію, ректороманоскопию, дуплексне сканування судин. Професійні фахівці центру швидко та якісно проведуть діагностику за допомогою сучасного медичного обладнання клініки ще
- Вт: 9:00-18:00
- Пт: выходной
- Вс: выходной
вул. Миколи Василенка, 7. На карті
Солом'янський , м.Нивки, м.Берестейська, м.Шулявська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Клініка «KYIVCLINIC» надає своїм клієнтам широкий спектр діагностичних процедур. Точний і швидкий результат діагностики забезпечує сучасне обладнання центру та професіоналізм фахівців.
Послуги, які пропонує діагностичний центр «KYIVCLINIC»:
- дуплексне сканування судин кінцівок;
- УЗД щитовидної залози;
- УЗД молочних залоз;
- УЗД органів малого тазу чоловіків і жінок;
- УЗД м'яких тканин;
- УЗД лімфовузлів;
- УЗД черевної порожнини (підшлункової залози, печінки, жовчного міхура) і заочеревинного простору (сечового міхура, нирок, наднирників);
- УЗД під час вагітності;
- аноскопія;
- ректороманоскопія;
- кольпоскопія;
- електрокардіографія серця із функціональним або фармакологічним навантаженням.
Перевірені відгуки про ДЦ
Дуже добре мене зустріли у клініці. Все було максимально комфортно, відношення у клініці прекрасне, провели мене до кабінету. Лікар який проводив діагностику дуже чемна та вихована людина. Візит пройшов дуже добре, мені дуже все сподобалося.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов добре, все було супер.
Діагностику провели добре, я задоволена, дякую.
Добре прийняли, провели, лікарка, УЗД фахівець, відповіла на питання, була привітною.
Хороша клініка, все дуже сподобалося. У цій клініці дуже гарні, професійні лікарі та прекрасний медперсонал.