Отзывы о диагностическом центре УРО-ПРО (KYIVCLINIC МЦ)
- Wi-Fi зона,
- Пт: выходной
- Вс: выходной
ул. Николая Василенко, 7. На карте
Соломенский , м.Нивки, м.Берестейская, м.Шулявская
Как мы собираем отзывыКак мы собираем отзывы?
Мы записываем вас к врачу
Вы приходите на прием
Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме
Публикуем ваше мнение в анкете врача
Дуже добре мене зустріли у клініці. Все було максимально комфортно, відношення у клініці прекрасне, провели мене до кабінету. Лікар який проводив діагностику дуже чемна та вихована людина. Візит пройшов дуже добре, мені дуже все сподобалося.
Дуже все сподобалося в цій клініці. Візит пройшов добре, все було супер.
Діагностику провели добре, я задоволена, дякую.
Добре прийняли, провели, лікарка, УЗД фахівець, відповіла на питання, була привітною.
Хороша клініка, все дуже сподобалося. У цій клініці дуже гарні, професійні лікарі та прекрасний медперсонал.
Загалом візит у цій клініці пройшов дуже добре. Обслуговування у клініці хороше.
Клініка дуже сподобалася. Все було чудово.
Лікар УЗД дуже гарний, все зрозуміло пояснив, я дуже задоволена
Все було на відмінно, гарне обслуговування, дякую.
Відвідую цю клініку вже не перше. Залишилась візитом задоволеною - лікар, що проводив мені УЗД, пояснив побачене під час діагностики. Як завжди пішла від них задоволеною.
Візит в клініку сподобався, дуже задоволена
В клініку зверталися на добове моніторування ЕКГ (24 години). Роботою клініки залишилась незадоволена. Лікар не попередив перед постановкою, що є збій по часу. Цього не було вказано і в описі після. В результаті отримала некваліфікований опис діагностики, який не відповідає дійсності. Дослідження було проведене невірно. На підставі такого висновку лікар кардіолог не може назначити правильне лікування Діагностика не відповідає стандартам якості. Хочу повернути кошти за неякісну послугу і втрачений час.
Маю серйозне зауваження до клініки. Я прийшла вчасно, прийняли з затримкою понад годину, прийом чекала в коридорі. Це питання не до роботи ресепшен і не до лікаря, це питання до організації роботи клініки. Зауважень до персоналу немає. УЗД спеціаліст дуже кваліфікований спеціаліст, персонал на ресепшен дуже уважний, дуже чемний, з усіма з ким я контактувала, всі фахівці, всі на своєму місці
Нормально все пройшло. По запису, ввічливо все було. Отримав все що хотів.
Все пройшло добре. Нормальна клініка, персонал привітний.
Усе сподобалось, залишився задоволеним.
Візитом залишився задоволеним. За потреби звертатимусь ще. Рекомендую.
Мене в клініці все влаштувало і персонал й проведення діагностики.
В клинике мне было не комфортно, к тому-же они оказались не пунктуальны, и диагностику мне сделали с задержкой.
Велика подяка клініці, діагностику зробили швидко і якісно, якщо комусь зі знайомих знадобиться ця ж діагностика, рекомендуватиму цю клініку.
Визит в кинику прошёл хорошо, всё устроило и понравилось.
Очень понравилось отношение. Девушка на рецепции заполнила мою карту, провела в кабинет. А врач - узист Гасанов А.А. просто душка. Очень внимательный, доступно всё объяснил. Дал рекомендации. Спасибо!
Лікарі все пояснили, дуже прихильні. Нам все сподобалося.
Приветливый персонал, своевременный приём.
УЗИ специалист - врач вежливый и тактичный все подробно рассказывает во время диагностики