МРТ центр «Доктор Спін»
- Паркінг,
Медичний центр «Доктор Спін» пропонує широкий спектр МРТ досліджень. Центр обладнаний магнітно-резонансним томографом Philips Intera 1.5 TESLA закритого типу, який забезпечує краще діагностичне якість зображень. «Доктор Спін» — центр, де клієнти отримують якісні результати досліджень за найкоротші терміни, завдяки високій кваліфікації фахівців ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Медичний центр «Доктор Спін» обладнаний магнітно-резонансним томографом Philips Intera 1.5 TESLA закритого типу.
Центр пропонує Вам широкий спектр МРТ досліджень і забезпечує кращу швидкість і високу якість всіх типів досліджень, включаючи томографію нервової системи, кістково-м'язової системи, органів черевної порожнини і заочеревинного простору, органів малого таза, а також динамічні дослідження гіпофіза, простати і черевної порожнини.
У команду центру входять лікарі вищої категорії з великим досвідом роботи. Фахівці постійно підвищують кваліфікацію на різних радіологічних конференціях, у тому числі міжнародних, що дозволяє впроваджувати нові методи і вдосконалювати якість діагностики.
Завдяки цілодобовій підтримці інженерної групи, медичний центр «Доктор Спін» має стабільно високу якість продукту.
Також, медичний центр використовує останні досягнення IT-технологій, завдяки чому кожен може отримати висновок лікаря-рентгенолога та цифрову копію МРТ-плівки на електронну пошту.
Перевірені відгуки про ДЦ
Все пройшло чітко за часом, на який записувались, діагностику зробили швидко та професійно.
Дуже комфортно було у цій клініці. Сама клініка дуже сподобалася, я повністю залишився задоволений усім.
Візит пройшов добре, мене усе влаштувало, залишилась задоволеною.
Задовлений проведенням діагностики, дякую.
Прийшлося чекати майже тридцять хвилин - прийняли нас не вчасно, не по тій годині на яку записували. Це було трішки незручно, але загалом клініка хороша, все пройшло добре.