Відгуки про діагностичний центр Медіскан Груп

ул. Рижская, 1. На карті

Шевченківський , м.Дорогожичі

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Клініка дуже чистенька, сучасна. Лікар діагностики дуже уважна, дала повну консультацію, на всі питання, які мене хвилювали, дала повні відповіді

Ксенія, 05.12.2024

В клініці все було добре, зауважень до обслуговування не маю, дякую.

Тетяна, 27.11.2024

Клініка чудова, загалом візит пройшов дуже добре. Діагностику виконали швидко та доволі якісно. Були нюанси на рецепції, але це не дуже вплинуло на загальне хороше враження про цю клініку. Лікарі, атмосфера та медперсонал все було на високому рівні.

Маргарита, 23.11.2024

Все сподобалося! Дуже сподобався лікар УЗД спеціаліст, все розповіла, все дуже ясно і точно. Я дуже задоволена. На наступну діагностику я звернуся саме до цього лікаря, лікарем я задоволена. В клініці хороше обслуговування на ресепшен, сама клініка дуже чиста

Олександра, 21.11.2024

Прийняли мене гарно в цій клініці. Обслуговування у клініці досить хороше. Дуже все сподобалося.

Богдан, 17.11.2024

Задоволений, оцінюю на п'ять, зауважень не маю. Дякую.

Олександр, 15.11.2024

Привітний персонал, все зрозуміло і докладно пояснили діагностику, візитом в клініку задоволені

Михайло, 11.11.2024

Дуже все сподобалося у клініці. Все було гарно. Дякую.

Станіслав, 25.10.2024

Діагностику провели швидко та раніше мене прийняли. В клініці комфортно знаходитись, гарне обслуговування та ввічливий персонал. Все дуже сподобалось

Ігор, 17.10.2024

Обслуговуванням задоволена, все добре, дякую.

Яна, 15.10.2024

Ми дуже задоволені обслуговуванням, , все зробили як треба, ми щасливі, дякую.

Сергій, 01.10.2024

Візит влаштував, зауважень немає,проведення діагностики сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Олександр, 30.09.2024

Сподобався лікар, що проводив ЕНМГ - усе описав, висновок швидко видали. Усе пройшло добре, залишилась задоволеною.

Еліна, 26.09.2024

Мені сподобалось - все швидко, чітко, як належить. Не сидів не чекав, усе було гарно.

Володимир, 24.09.2024

Все було супер, клініка дуже сподобалася.

Віктор, 12.09.2024

По перше сподобалось ставлення лікаря, що проводив мені електронейроміографію, гарна апаратура. Я навіть не знаю що сказати ще, дійсно, усе відбулось просто чудово.

Олександр, 08.09.2024

Сподобався лікар, що проводив мені діагностику, він був уважним, його відношенням я була дуже вражена.

Ольга, 08.09.2024

Діагностику провели дуже добре, я дуже задоволений. Лікар діагностики кваліфікований, фаховий, гарно віднеслась. В клініку буду звертатися ще

Віктор, 07.09.2024

Клініка мені дуже сподобалася, дійсно було затишно та комфортно у клініці. Також дуже особливо сподобався молодий лікар, який проводив діагностику. Видно що людина професійно ставиться до своєї роботи.

Євдокія, 05.09.2024

Чудова клініка. Все пройшло доволі якісно та оперативно. Хороший сервіс у цій клініці.

Василь, 16.08.2024

Усе пройшло добре, чудово. Мені сподобалось.

Євген, 11.08.2024

Сподобався сервіс, лікар, що проводив мені МРТ, обслуговчий персонал. Загалом задоволений по усіх параметрах.

Павло, 11.08.2024

Сподобалось все - прийняли без черги, працюють привітні люди, зробили діагностику. Усе чудово!

Шпак, 11.08.2024

Молодці і персонал і лікар, все мені дуже спдобалося, дякую.

Тетяна, 08.08.2024

Мене візит влаштував, зауважень немає, діагностика сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.

Ігор, 06.08.2024
Центри поблизу