Сервис DOC.ua полностью бесплатный для пациентов

Отзывы о диагностическом центре Медискан Груп

Диагностический центр
  • Пн-Вт: 8:00-20:00
  • Ср: круглосуточно
  • Чт-Пт: 8:00-20:00
  • Сб: 8:00-19:00
  • Вс: 8:00-16:00

ул. Рижская, 1. На карте

Шевченковский , м.Дорогожичи

Кол-во отзывов

567
Рекомендации

538

7

Рейтинг диагностического центра рассчитывается на основе реальных отзывов пациентов

Как мы собираем отзывы

Как мы собираем отзывы?

Все отзывы достоверны и получены в результате опроса пациентов, побывавших на приеме у врача

Мы записываем вас к врачу

Вы приходите на прием

Мы звоним и спрашиваем ваше мнение о приеме

Публикуем ваше мнение в анкете врача

Спасибо, мне все понятно

В клініці все було приємно, привітно, дуже гарна атмосфера. Лікарі дуже тактичні, приємні. Я вже не перший раз користуюся цією клінікою, мені дуже подобається. Рекомендую і буду надалі користуватися послугами клініки

Світлана, 29.02.2024

Дуже дякую сервісу, ви мені допомогли, також вдячна персоналу клініки, звертатимуся і надалі, рекомендую.

Татьяна, 27.02.2024

До тепер не отримав врезультати, буду змушений звертатися знову з цим питанням, оцінка чотири.

Максим, 24.02.2024

Робила УЗД, дуже гарний, професійний лікар, із яким можна було поспілкуватись, задати питання стосовно діагностики, й наприкінці, ще й рекомендації на майбутнє отримала.

Віта, 17.02.2024

Все ніби нормально, але спілкування персоналу залишає очікувати кращого, адже таке враження, що все робиться через силу, не клієнтоорієнтовано.

Ельвіра, 13.02.2024

комфортно та зручно, задоволений сервісом, дякую.

Володимир, 10.02.2024

Мені сподобалось. Дуже мила, чиста клініка. Персонал дуже класний у клініці. Претензій жодних немає, нічого поганого сказати не можу.

Тетяна, 22.01.2024

Гарно прийняли, черги не було, діагностику провели, все було добре

Галина, 18.01.2024

Візит пройшов чудово - гарне звернення та само ставлення до пацієнта й зовнішній вигляд в реєстратурі й в лікаря.

Віталій, 18.01.2024

Персонал клініки дуже ввічливий, УЗД спеціаліст мене уважно оглянула. На всі мої питання лікар відповіла. Зауважень не було до персоналу. 

Тетяна, 12.12.2023

Всім задоволена, комфортна клініка, дякую!

Маргарита, 05.12.2023

Все швидко зробили та відали опис. Все пройшло дуже добре

Сергій, 23.11.2023

Персонал дуже приємний, відповідали на всі запитання, які були мною поставлені. У мене був такий перший досвід, я переживала що до того, що у мене клаустрофобія, проте, все відбулося чудово, заспокоїли, сказали що не треба боятися, персонал дуже привітний і сервіс якісний 

Анастасія, 15.11.2023

Все сподобалось, персонал уважний, враження гарні. Дякую!

Тетяна, 01.11.2023

Не відчула зацікавленості лікарів, не поставили жодного запитання.

Валентина, 19.10.2023

Клініка сподобалась, все було добре, персонал ввічливий, лікар, який робив УЗД, теж дуже ввічливий, все мені розповів про моє захворювання, все було класно. Буду в клініку і надалі звертатися

Галина, 11.10.2023

Клініка чиста, всі привітні, все було добре

Ілона, 27.09.2023

Уделили достаточно внимание и хорошая работа сотрудников клиники. Рекомендую

Светлана, 23.09.2023

Прийняли одразу за часом, за годину отримали висновок. Візитом задоволений.

Михайло, 21.09.2023

Центр очень чистый, все по-европейски, персонал приятный и внимательный. Врач высочайшей квалификации, компетентный внимательный, делает процедуру четко и быстро с пояснением всех своих действий. В общем Доктор с большой буквы. Я очень доволен, буду всем рекомендовать Медискан групп Киев. Спасибо всему коллективу за четкую организацию работы!

Васильченко Петро Васильович, 20.09.2023

Візитом у клініку залишилася дуже задоволена – мене зустрів чемний та професійний персонал. Приміщення світлі та затишні.Фахівці, які проводили мені діагностику, були досвідчені. Звертатимуся до них ще. Клініку рекомендую.

Валентина, 05.01.2023

Візитом у клініку залишився дуже задоволеним – мене зустрів привітний та професійний персонал. Фахівець, що проводив мені діагностику, був досвідченим і навіть надав роз'яснення що до побаченого. Обов'язково за потреби звертатимусь ще. Рекомендую.

Наталія, 05.01.2023

Ми дуже задоволені, уважно поставилися. Приємні співробітники. Ми навіть не очікували, що все буде так швидко. Все добре. 

Валентин, 04.11.2021

Доктор компетентный, нашел проблему. Остались довольны.

Пеньков, 21.09.2021

Дуже приємні дівчата, багато разів відповідали на різні запитання. Я не місцева. Пішли мені на зустріч і дали вичерпну інформацію, заспокоїли. Дуже - дуже мені сподобалося! Тому, що я робила МРТ вже не вперше, а в п`яте в різних місцях. Лікар на найвищому рівні, який також надавав мені консультацію після діагностики. Я дуже задоволена сервісом "Медискан Груп".

Вікторія, 23.07.2021
Центры поблизости

ул. Академика Вильямса, 5. На карте

Голосеевский

5

ул. Щербаковского 45 А, 2 этаж. На карте

Шевченковский

ул. Межевая, 23 Б. На карте

Подольский

5

ул. Глубочицкая, 17. На карте

Шевченковский

4.9